iDental blir en del av Distriktstandvården

iDental har gått samman med Distriktstandvården. Leg. tandläkare Daniel Warkaye och tandsköterska Raida Jamalova som tidigare arbetade på iDental finns nu på Distriktstandvården på Kungsgatan 54.

iDental blir en del av Distriktstandvården

iDental slås samman med Distriktstandvården

Tandläkarkliniken iDental som tidigare huserat på Kungsgatan 37 i centrala Stockholm har slagits ihop med Distriktstandvården. iDental flyttar till Distriktstandvårdens lokaler på Kungsgatan 54, ett stenkast bort från iDentals förra klinik. Patienter som tidigare gått hos iDental kommer numera att kallas till Distriktstandvården.

Tandläkare Daniel Warkaye och tandsköterska Raida Jamalova börjar hos Distriktstandvården

Tandläkare Daniel och tandsköterska Raida Jamalova från iDental flyttar över till Distriktstandvården. Daniel och Raida kommer att vara verksamma på en av Distriktstandvårdens mindre kliniker på Kungsgatan 54. Kliniken är helrenoverad, modern och utrustad med senaste tekniken. Kliniken samarbetar tätt med Distriktstandvårdens flaggskeppsklinik som ligger vägg i vägg. Daniel och Raida välkomnar alla sina patienter till den nya fräscha kliniken på Kungsgatan 54.

Välkommen till Distriktstandvården!

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 34 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi har drygt 240 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Du kan enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 08-22 22 22.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.