Välkommen till vår trevliga klinik på Storgatan 13! Distriktstandvården i Järna erbjuder flexibel och modern allmän-, estetisk- och akuttandvård för hela familjen. Vi är en lättillgänglig klinik för dig som bor och/eller jobbar i Järna, Gnesta och Nyköping.

Kliniken i Järna

Kliniken i Järna öppnade redan 1961. I januari 2010 tog Distriktstandvården över och påbörjade en totalrenovering. Idag välkomnas du in i moderna lokaler med lugnande färgsättningar och en genomtänkt inredning. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Innan behandlingen får du ett kostnadsförslag, vi har garantier på behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Järna

Tandvårdspersonalen på Järna

Anahid Khadori
Anahid Khadori Tandläkare
Ardah Ramzi
Ardah Ramzi Tandläkare
Olivya Marben
Olivya Marben Tandläkare
Raghad Hilwah
Raghad Hilwah Tandläkare
Rita Ibraheem
Rita Ibraheem Tandläkare
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandläkare
Afnan Jassim
Afnan Jassim Tandhygienist
Ani Khatchadourian
Ani Khatchadourian Tandhygienist
Anna Seluyanova
Anna Seluyanova Tandhygienist
Ellinor Engström
Ellinor Engström Tandhygienist
Elizabeth Kerimo
Elizabeth Kerimo Tandsköterska
Johanna Eriksson
Johanna Eriksson Tandsköterska
Madlin Bisse
Madlin Bisse Tandsköterska
Mari Vintimilla
Mari Vintimilla Tandsköterska
Maryam Wakili
Maryam Wakili Tandsköterska
Mona Abu Esba
Mona Abu Esba Tandsköterska
Pervin Kerimo
Pervin Kerimo Tandsköterska
Sandra Zetterström Fernaeus
Sandra Zetterström Fernaeus Tandsköterska
Nina Johansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jätte tack att ni kunde ta emot oss akut. Trots att det inte fanns tider. Trevligt bemötande och bra personal!

Frida Ekman

1 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Mitt bemötande var väldigt dåligt. Först måste jag säga att jag har ENBART bokat en tid för air flow.
Det börjar med att jag kommer in sätter mig i stolen. Hon frågar mig vad jag vill göra.. jag svarade såklart air flow. Till svar fick jag att tandhygienisten som ”äger maskinen” var på semester och jag inte kan göra den behandlingen för att hon var en (inhoppare/vik) som inte hade gjort det förut.. Varför har jag fått en tid?
Hur som helst, jag ber henne att kolla med sina kollegor om det är möjligt att få igång maskinen? Det tog sin lilla tid (hörde bara skratt ifrån kollegorna sinsemellan, tillslut kommer hon in igen och säger att hon fick hjälp av en kollega. Jag tänkte okej vad bra, tänkte inte på det. Sen ber hon mig öppna munnen, DET KOSTADE MIG 390kr för att öppna munnen? Står på kvittot kontroll utförd av tandhygienist. Det slutade även med att hon tar bort tandsten på kvittot står det: mekaniskt avlägsnade av superagingival tandsten 365kr.( kom ihåg ingenting som jag har bokat.) Tandhygienist som inte har använt /kan starta en air flow maskin någon gång tidigare?
Hur många leg. tandhygienister har ni egentligen på avdelningen?
Jag kollade vilka som är tandläkaren och tandhygienister. Fanns bara EN leg. ( hon som var på semester) .
Pengar tillbaka? Vem är chefen?
Tack på förhand

Jag vill inte ha ett svar tillbaka som när gör till alla andra, som lyder: Det låter inte alls bra, jag för detta vidare till kliniken så de får ta del av detta!
Vill ha chefen namn tack.

Göran Karström

4 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Jättefin personal. Bra behandling. Bokningsfunktionen är mycket lättanvänd och flexibel. Rent och snyggt i lokalen. Ligger centralt och lätt att parkera. Kostnaderna ger minus en stjärna men antagligen inget att göra något åt. Personalen är noga med skydd mot corona Men! Patienter i väntrummet är inte det. Inga munskydd Håller inte avstånd. Fick säga åt en man som ställde sig alldeles bakom mig när jag skulle betala. Här kunde nog personalen agera tydligare.

Ania M.

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Jätte trevlig personal, jättebra service och kvalitet. Jag rekommenderar varmt😊

Björn Barje

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Så sjukt bra bemötande, kom till den trevligaste, finaste och mest inkännande tandläkare som jag mött i hela mitt liv och som även hade en lång och gedigen erfarenhet, jag kommer verkligen komma tillbaka😊 Kan inte annat än att rekommendera!!!👌👍🤘