Välkommen till vår trevliga nyrenoverade klinik som ligger på Storgatan 13 precis ovanför vårdcentralen. Distriktstandvården Järna erbjuder en flexibel och modern tandvård för hela familjen. Lättillgänglig tandvårdsklinik för dig som bor eller jobbar i Järna, Gnesta och Nyköping.

Kliniken i Järna

Tandläkarkliniken startades i Järna redan 1961. I januari 2010 tog Distriktstandvården över och påbörjade en totalrenovering av kliniken. Idag välkomnas du in i fräscha och moderna lokaler, med lugnande färgsättningar och en genomtänkt inredning. Busshållplats ligger 5 meter från entrén, och tågstationen är belägen en kort promenad bort.

Vi som arbetar på kliniken

På Distriktstandvården Järna finns tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister tillgängliga. Stämningen på kliniken är lugn och trygg, vi arbetar koncentrerat och mjukt för att du ska trivas i behandlingsstolen. Efter många års erfarenhet av patienter med tandläkarskräck har vi lärt oss att hantera alla typer av situationer. Vi välkomnar barn och vuxna, oavsett ålder.

Tekniska hjälpmedel och bekvämlighet

Behandlingen genomförs medan du ligger i en skön tandläkarstol. I taket sitter en tv-skärm som du kan kika på under tiden som din behandlare utför sitt arbete. I många klinikens rum spelar en radio lugn och skön musik i bakgrunden. Vi har ett uppdaterat röntgensystem. Med en gemensam journalhantering får du med enkelhet tillgång till samtliga av våra kliniker i Stockholm.

Bra att veta om din tandläkare Järna

På Distriktstandvården gärna erbjuds du utöver allmän tandvård även akuttandvård samt estetisk tandvård. Med ett tätt samarbete med vår specialistklinik remitteras du snabbt vid behov av specialisttandvård. Vi ordnar så att hela familjen kan komma samtidigt, barn och vuxna är välkomna till oss. Innan behandlingen får du ett kostnadsförslag, vi har garantier på behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan.

Akut tandvård Järna

På vår klinik i Järna har våra tandläkare lång erfarenhet med både barn och vuxna som är i behov av akut tandvård.

Akut tandvård Gnesta
Om du bor eller jobbar i Gnesta och är i behov av akut tandvård så ligger vår klinik i Järna bara ett stenkast bort!

Akut tandvård Nyköping
Vi välkomnar även dig som bor eller jobbar i Nyköping och som är i behov av akut tandvård till vår klinik i Järna.

Distriktstandvården – vilka är vi?

2010 tog vi över 10 kliniker från Folktandvården. Kliniken i Järna är idag en av Distriktstandvårdens 27 kliniker i Stockholm och Uppsala. Visionen är att göra den professionella tandvården tillgänglig för fler, samtidigt som vi vill behålla en personlig prägel och bygga starka relationer till våra patienter. Vi sprider kunskap inom det odontologiska fältet som bidrar till en munhälsa att räkna med livet ut. Distriktstandvården gillar när patienten har höga förväntningar och fokuserar alltid på att infria dem. Vi värnar om miljön och presenterar stolt vårt ISO 14001 certifikat.

Välkommen oss på Distriktstandvården i Järna!

Boka tid online

Behandlingar på Järna

Tandvårdspersonalen på Järna

Hero Kalkali
Hero Kalkali Spec Tdl Parod
Marianne Forsell
Marianne Forsell Tandläkare
Olivya Marben
Olivya Marben Tandläkare
Raghad Hilwah
Raghad Hilwah Tandläkare
Rita Ibraheem
Rita Ibraheem Tandläkare
Therese Cankalp
Therese Cankalp Tandläkare
Zainab Sady
Zainab Sady Tandläkare
Ani Khatchadourian
Ani Khatchadourian Tandhygienist
Anna Seluyanova
Anna Seluyanova Tandhygienist
Ellinor Engström
Ellinor Engström Tandhygienist
Elizabeth Kerimo
Elizabeth Kerimo Tandsköterska
Evelyn Guerrero Olivares
Evelyn Guerrero Olivares Tandsköterska
Johanna Eriksson
Johanna Eriksson Tandsköterska
Kristina Elsy Jönsson
Kristina Elsy Jönsson Tandsköterska
Kristina Elsy Jönsson
Kristina Elsy Jönsson Tandsköterska
Maryam Wakili
Maryam Wakili Tandsköterska
Mona Abu Esba
Mona Abu Esba Tandsköterska
Pervin Kerimo
Pervin Kerimo Tandsköterska
Sandra Zetterström Fernaeus
Sandra Zetterström Fernaeus Tandsköterska
Alexandra Forsman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Extremt kunnig och skicklig tandläkare. Är extremt rädd för tandläkare men det har gått jättebra! Så ett stort tack från mig! Ni e bäst!

Åke Moberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Bet sönder en tand, sökte på nätet, fick den lagad samma dag. Toppen
service!

Bo Edoff

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Alldeles utmärkt. Ingen väntan, bra genomgång.

Lma

1 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Sist jag var där så var tandäkaren (eller om hon var tandhygienist kanske) 10 minuter sen, inget "ursäkta att jag är sen", tre andra personer satt i väntrummet...deras tider var också försenade. Sen under behandligen säger hon "jag hinner inte göra klart allt", hade hon varit i tid hade allt säkert hunnit bli klart, sen ger hon ett tips på mellanrums borstar, men hon säger inte att det tipset räknas som rådgivning så då får jag betala extra för det. Jag bokade en tid för att ta bort tandsten,men pga av att hon var sen så blev det inte gjort, sen fick jag betala extra för rådgiving som jag inte bokat eller bett om. Jag tycker att ni borde informera att om ni ger tips om något så kommer ni att ta betalt för det, inte bara lägga till den kostnaden utan information, speciellt inte när man inte har bokat tid för rådgiving eller ens bett om det.

Alexander Bilar

4 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Riktigt bra och trevligt bemötande och bra utfört jobb på att tabort tandsten, perfekt med sista minuten tid samma dag!