Välkommen till vår trevliga nyrenoverade klinik som ligger på Storgatan 13 precis ovanför vårdcentralen. Distriktstandvården Järna erbjuder en flexibel och modern tandvård för hela familjen. Lättillgänglig tandvårdsklinik för dig som bor eller jobbar i Järna, Gnesta och Nyköping.

Kliniken i Järna

Tandläkarkliniken startades i Järna redan 1961. I januari 2010 tog Distriktstandvården över och påbörjade en totalrenovering av kliniken. Idag välkomnas du in i fräscha och moderna lokaler, med lugnande färgsättningar och en genomtänkt inredning. Busshållplats ligger 5 meter från entrén, och tågstationen är belägen en kort promenad bort.

Vi som arbetar på kliniken

På Distriktstandvården Järna finns tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister tillgängliga. Stämningen på kliniken är lugn och trygg, vi arbetar koncentrerat och mjukt för att du ska trivas i behandlingsstolen. Efter många års erfarenhet av patienter med tandläkarskräck har vi lärt oss att hantera alla typer av situationer. Vi välkomnar barn och vuxna, oavsett ålder.

Tekniska hjälpmedel och bekvämlighet

Behandlingen genomförs medan du ligger i en skön tandläkarstol. I taket sitter en tv-skärm som du kan kika på under tiden som din behandlare utför sitt arbete. I många klinikens rum spelar en radio lugn och skön musik i bakgrunden. Vi har ett uppdaterat röntgensystem. Med en gemensam journalhantering får du med enkelhet tillgång till samtliga av våra kliniker i Stockholm.

Bra att veta om din tandläkare Järna

På Distriktstandvården gärna erbjuds du utöver allmän tandvård även akuttandvård samt estetisk tandvård. Med ett tätt samarbete med vår specialistklinik remitteras du snabbt vid behov av specialisttandvård. Vi ordnar så att hela familjen kan komma samtidigt, barn och vuxna är välkomna till oss. Innan behandlingen får du ett kostnadsförslag, vi har garantier på behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan.

Akut tandvård Järna

På vår klinik i Järna har våra tandläkare lång erfarenhet med både barn och vuxna som är i behov av akut tandvård.

Akut tandvård Gnesta
Om du bor eller jobbar i Gnesta och är i behov av akut tandvård så ligger vår klinik i Järna bara ett stenkast bort!

Akut tandvård Nyköping
Vi välkomnar även dig som bor eller jobbar i Nyköping och som är i behov av akut tandvård till vår klinik i Järna.

Distriktstandvården – vilka är vi?

2010 tog vi över 10 kliniker från Folktandvården. Kliniken i Järna är idag en av Distriktstandvårdens 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Visionen är att göra den professionella tandvården tillgänglig för fler, samtidigt som vi vill behålla en personlig prägel och bygga starka relationer till våra patienter. Vi sprider kunskap inom det odontologiska fältet som bidrar till en munhälsa att räkna med livet ut. Distriktstandvården gillar när patienten har höga förväntningar och fokuserar alltid på att infria dem. Vi värnar om miljön och presenterar stolt vårt ISO 14001 certifikat.

Välkommen oss på Distriktstandvården i Järna!

Boka tid online

Behandlingar på Järna

Tandvårdspersonalen på Järna

Ardah Ramzi
Ardah Ramzi Tandläkare
Olivya Marben
Olivya Marben Tandläkare
Raghad Hilwah
Raghad Hilwah Tandläkare
Rita Ibraheem
Rita Ibraheem Tandläkare
Therese Cankalp
Therese Cankalp Tandläkare
Afnan Jassim
Afnan Jassim Tandhygienist
Anna Seluyanova
Anna Seluyanova Tandhygienist
Ellinor Engström
Ellinor Engström Tandhygienist
Elizabeth Kerimo
Elizabeth Kerimo Tandsköterska
Johanna Eriksson
Johanna Eriksson Tandsköterska
Mari Vintimilla
Mari Vintimilla Tandsköterska
Maryam Wakili
Maryam Wakili Tandsköterska
Mona Abu Esba
Mona Abu Esba Tandsköterska
Pervin Kerimo
Pervin Kerimo Tandsköterska
Sandra Zetterström Fernaeus
Sandra Zetterström Fernaeus Tandsköterska
Frida Ekman

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Mitt bemötande var väldigt dåligt. Först måste jag säga att jag har ENBART bokat en tid för air flow.
Det börjar med att jag kommer in sätter mig i stolen. Hon frågar mig vad jag vill göra.. jag svarade såklart air flow. Till svar fick jag att tandhygienisten som ”äger maskinen” var på semester och jag inte kan göra den behandlingen för att hon var en (inhoppare/vik) som inte hade gjort det förut.. Varför har jag fått en tid?
Hur som helst, jag ber henne att kolla med sina kollegor om det är möjligt att få igång maskinen? Det tog sin lilla tid (hörde bara skratt ifrån kollegorna sinsemellan, tillslut kommer hon in igen och säger att hon fick hjälp av en kollega. Jag tänkte okej vad bra, tänkte inte på det. Sen ber hon mig öppna munnen, DET KOSTADE MIG 390kr för att öppna munnen? Står på kvittot kontroll utförd av tandhygienist. Det slutade även med att hon tar bort tandsten på kvittot står det: mekaniskt avlägsnade av superagingival tandsten 365kr.( kom ihåg ingenting som jag har bokat.) Tandhygienist som inte har använt /kan starta en air flow maskin någon gång tidigare?
Hur många leg. tandhygienister har ni egentligen på avdelningen?
Jag kollade vilka som är tandläkaren och tandhygienister. Fanns bara EN leg. ( hon som var på semester) .
Pengar tillbaka? Vem är chefen?
Tack på förhand

Jag vill inte ha ett svar tillbaka som när gör till alla andra, som lyder: Det låter inte alls bra, jag för detta vidare till kliniken så de får ta del av detta!
Vill ha chefen namn tack.

Göran Karström

4 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jättefin personal. Bra behandling. Bokningsfunktionen är mycket lättanvänd och flexibel. Rent och snyggt i lokalen. Ligger centralt och lätt att parkera. Kostnaderna ger minus en stjärna men antagligen inget att göra något åt. Personalen är noga med skydd mot corona Men! Patienter i väntrummet är inte det. Inga munskydd Håller inte avstånd. Fick säga åt en man som ställde sig alldeles bakom mig när jag skulle betala. Här kunde nog personalen agera tydligare.

Ania M.

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jätte trevlig personal, jättebra service och kvalitet. Jag rekommenderar varmt😊

Björn Barje

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Så sjukt bra bemötande, kom till den trevligaste, finaste och mest inkännande tandläkare som jag mött i hela mitt liv och som även hade en lång och gedigen erfarenhet, jag kommer verkligen komma tillbaka😊 Kan inte annat än att rekommendera!!!👌👍🤘

Beatrice Nilsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Bästa tandläkaren för alla barn, hälsar Amanda 4år!