Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Din tandläkare i Järna

Välkommen till vår trevliga nyrenoverade klinik som ligger på Storgatan 13 precis ovanför vårdcentralen. Distriktstandvården Järna erbjuder en flexibel och modern tandvård för hela familjen. Lättillgänglig tandvårdsklinik för dig som bor eller jobbar i Järna och Södertälje.

Kliniken i Järna

Tandläkarkliniken startades i Järna redan 1961. I januari 2010 tog Distriktstandvården över och påbörjade en totalrenovering av kliniken. Idag välkomnas du in i fräscha och moderna lokaler, med lugnande färgsättningar och en genomtänkt inredning. Busshållplats ligger 5 meter från entrén, och tågstationen är belägen en kort promenad bort.

Vi som arbetar på kliniken

På Distriktstandvården Järna finns tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister tillgängliga. Stämningen på kliniken är lugn och trygg, vi arbetar koncentrerat och mjukt för att du ska trivas i behandlingsstolen. Efter många års erfarenhet av patienter med tandläkarskräck har vi lärt oss att hantera alla typer av situationer. Vi välkomnar barn och vuxna, oavsett ålder.

Tekniska hjälpmedel och bekvämlighet

Behandlingen genomförs medan du ligger i en skön tandläkarstol. I taket sitter en tv-skärm som du kan kika på under tiden som din behandlare utför sitt arbete. I många klinikens rum spelar en radio lugn och skön musik i bakgrunden. Vi har ett uppdaterat röntgensystem. Med en gemensam journalhantering får du med enkelhet tillgång till samtliga av våra kliniker i Stockholm.

Bra att veta om din tandläkare Järna

På Distriktstandvården gärna erbjuds du utöver allmän tandvård även akuttandvård samt estetisk tandvård. Med ett tätt samarbete med vår specialistklinik remitteras du snabbt vid behov av specialisttandvård. Vi ordnar så att hela familjen kan komma samtidigt, barn och vuxna är välkomna till oss. Innan behandlingen får du ett kostnadsförslag, vi har garantier på behandlingar och är anslutna till Försäkringskassan.

Distriktstandvården – vilka är vi?

Kliniken i Järna är en av Distriktstandvårdens 17 kliniker i Stockholms län. Visionen är att göra den professionella tandvården tillgänglig för fler, samtidigt som vi vill behålla en personlig prägel och bygga starka relationer till våra patienter. Vi sprider kunskap inom det odontologiska fältet som bidrar till en munhälsa att räkna med livet ut. Distriktstandvården gillar när patienten har höga förväntningar och fokuserar alltid på att infria dem. Vi värnar om miljön och presenterar stolt vårt ISO 14001 certifikat.

Varmt välkommen till din tandläkare på Distriktstandvården Järna!

Boka en tid

Behandlingar

Tandvårdspersonalen i Järna

Tandläkare Ana Neves Dias Ferreira
Ana Neves Dias Ferreira Tandläkare
Tandläkare Lisa Karpati Leon
Lisa Karpati Leon Tandläkare
Tandläkare Margareta Pemer
Margareta Pemer Tandläkare
Tandläkare Olivya Adnan Marben
Olivya Adnan Marben Tandläkare
Tandläkare Regina Thulin
Regina Thulin Tandläkare
Tandläkare Zainab Sady
Zainab Sady Tandläkare
Tandhygienist Lisa Jonan
Lisa Jonan Tandhygienist
Tandhygienist Sofia Svärd
Sofia Svärd Tandhygienist
Tandsköterska Ann-Louise Karlsson
Ann-Louise Karlsson Tandsköterska
Tandsköterska Cecilia Sommebäck Persson
Cecilia Sommebäck Persson Tandsköterska
Tandsköterska Elizabeth Kerimo
Elizabeth Kerimo Tandsköterska
Tandsköterska Kristina Elsy Jönsson
Kristina Elsy Jönsson Tandsköterska
Tandsköterska Malin Ulfves
Malin Ulfves Tandsköterska
Tandsköterska Maud Seth
Maud Seth Tandsköterska
Tandsköterska Sigyn Ahlbeck
Sigyn Ahlbeck Tandsköterska
Tandsköterska Susanna Fryxell
Susanna Fryxell Tandsköterska
Kartan laddar...

Patientcitat:

Hej! Vi är tacksamma att ni tar emot oss när vi behöver hjälp! Ni lagar hål och lägger plast i med mera. Vad skulle vi göra utan er på Distriktstandvården? Vi älskar er!
Tack!! För att ni alltid kan ta emot oss med kort varsel när barnen ramlat och slagit tänderna! Och annat, förstås.
Jag tycker att det är läskigt med tandläkning, men tandläkare Järna är snäll så man blir inte rädd.
Din tandläkare i Järna was last modified: November 28th, 2016 by Distriktstandvården