Välkommen till vår klinik i Jordbro centrum! Här finns erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som tillsammans erbjuder flexibel tandvård för hela familjen. Precis som våra patienter har våra medarbetare olika nationaliteter och vi talar flera språk, bland annat engelska, arabiska, persiska, ryska och polska. Förutom den traditionella tandvården erbjuder vi också tandblekning och fastsättning av tandsmycke.

Kliniken flyttar tillfälligt en station bort

17-30 juli kommer kliniken tillfälligt flytta till vår klinik i Handen, endast en station bort. Du kommer fortfarande att träffa samma härliga team precis som vanligt. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss! Vi är här för att hjälpa till och svara på dina frågor.

Alla är välkomna till oss

Jordbro är ett mångkulturellt område och våra patienter har många nationaliteter, precis som våra medarbetare. Här får du hjälp med allt från allmäntandvård till estetisk tandvård som fastsättning av tandsmycke och vitare tänder/tandblekning. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Vi lämnar alltid ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Jordbro

Tandvårdspersonalen i Jordbro

Juliet Tapia
Juliet Tapia Tandläkare
Maud Idvardsson
Maud Idvardsson Tandläkare
Niko Vähäsarja
Niko Vähäsarja Tandläkare
Annika Lindblad
Annika Lindblad Tandhygienist
Aytac Aliyeva
Aytac Aliyeva Tandhygienist
Annie Larsson
Annie Larsson Tandsköterska
Boguslawa Stachowiak
Boguslawa Stachowiak Tandsköterska
Filasten Nagi
Filasten Nagi Tandsköterska
Lina Fredriksson
Lina Fredriksson Tandsköterska
Nasrin Suleymani
Nasrin Suleymani Tandsköterska
Natta Shtayeh
Natta Shtayeh Tandsköterska
Rebecca Svanqvist
Rebecca Svanqvist Tandsköterska
Li Ah

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Fina Juliet och Lina välkomnade mig senast, jag har aldrig nämnt något om att jag är ängslig i sociala situationer och att jag har lite tandläkarskräck, trots att jag inte sa nåt om det så hade båda underbart bemötande, det kändes naturligt. Juliet har jag träffat förra året så jag kände mig redan förberedd men efter senaste besöket så känner jag 100% att jag äntligen träffat en tandläkare som bryr sig om min framtida tandhälsa. Nu i veckan i samband med mitt senaste besök så kände jag ännu mer förtroende. Tandsköterska Lina var också supergullig och stadig, det ger mig förtroende att stanna kvar hos Distriktandvården i Jordbro trots att jag inte bor kvar i Jordbro längre. Tusen tack för ert engagemang.

Marxes Shokuji

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Väldigt trevligt bemötande och omhändertagande. Har inte varit hos tandläkaren på många år men hit går man oftare.

gyulten asenova

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag och min dotter är nöjd att personalen ta hand om mina barn, dem är snäll och trevligt.

Amina Jusovic

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Bra info och bemötande av personal. Tandläkaren Muhamed gjorde ett fantastiskt jobb. Han va tålmodig, snäll och gjorde att tandläkarbesöket blev en rolig upplevelse för min lilla flicka.

Ami Saidy

5 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Min son har Autism och det gick jätte bra hos tandläkaren Muhammed han förstod och hade tålamod och visste hur han skulle hantera ett barn med Autism. JAG är jätte nöjd och min son oxå.