Välkommen till vår klinik i Jordbro centrum! Här finns erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som tillsammans erbjuder flexibel tandvård för hela familjen. Precis som våra patienter har våra medarbetare olika nationaliteter och vi talar flera språk, bland annat engelska, arabiska, persiska, ryska och polska. Förutom den traditionella tandvården erbjuder vi också tandblekning och fastsättning av tandsmycke.

Alla är välkomna till oss

Jordbro är ett mångkulturellt område och våra patienter har många nationaliteter, precis som våra medarbetare. Här får du hjälp med allt från allmäntandvård till estetisk tandvård som fastsättning av tandsmycke och vitare tänder/tandblekning. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Vi lämnar alltid ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Jordbro

Tandvårdspersonalen i Jordbro

Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Juliet Tapia
Juliet Tapia Tandläkare
Maud Idvardsson
Maud Idvardsson Tandläkare
Zaina Al Shemerty
Zaina Al Shemerty Tandläkare
Annika Alvestav
Annika Alvestav Tandhygienist
Jelena Sladzevskis
Jelena Sladzevskis Tandhygienist
Annie Larsson
Annie Larsson Tandsköterska
Boguslawa Stachowiak
Boguslawa Stachowiak Tandsköterska
Filasten Nagi
Filasten Nagi Tandsköterska
Ivana Popovic
Ivana Popovic Tandsköterska
Lina Fredriksson
Lina Fredriksson Tandsköterska
Nasrin Suleymani
Nasrin Suleymani Tandsköterska
koray erdzhanov

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Positive and kind personal.Tack för din professionalism. Du är verkligen väldigt bra🙏

Gabriela Hauser

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Jättetrevligt och proffsigt bemötande, väldigt kunnig och duktig personal. Jag och min son var hos tandläkaren Maud och tandsköterskan Bogusia. Vi är jättenöjda!
Vi bytte till Distriktstandvården eftersom vi blev missnöjda med vår tidigare mottagning efter att Maud hade slutat där.

Sylvia Eriksson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag blev så väl omhändertagen och fick den hjälp jag behövde. Tack!

Vicky Stefansdotter

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Efter att haft smärta hela natten fick jag en akuttid . Fick dra en tand. Gick till Julia som jag kände mig väldigt trygg med (trots mitt första besök där) blev bra smärtlindrad.

Mohammad Zaman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jätte smidigt och enkelt! Juliet Tapia är väldigt trevlig läkare!