Välkommen till vår klinik i Jordbro centrum! Här finns erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som tillsammans erbjuder flexibel tandvård för hela familjen. Precis som våra patienter har våra medarbetare olika nationaliteter och vi talar flera språk, bland annat engelska, arabiska, persiska, ryska och polska. Förutom den traditionella tandvården erbjuder vi också tandblekning och fastsättning av tandsmycke.

Kliniken i Jordbro startades av Folktandvården redan 1982 och i januari 2010 tog Distriktstandvården över. Vi erbjuder en modern tandvård och använder den senaste tekniken inklusive digital OPG (panoramaröntgen för hela käken).

Alla är välkomna till oss

Jordbro är ett mångkulturellt område och våra patienter har många nationaliteter, precis som våra medarbetare. Här får du hjälp med allt från allmäntandvård till estetisk tandvård som fastsättning av tandsmycke och vitare tänder/tandblekning. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Vi lämnar alltid ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Jordbro

Tandvårdspersonalen på Jordbro

Juliet Tapia
Juliet Tapia Tandläkare
Maud Idvardsson
Maud Idvardsson Tandläkare
Mohamed Bile
Mohamed Bile Tandläkare
Stefan Karlsson
Stefan Karlsson Tandläkare
Annika Lindblad
Annika Lindblad Tandhygienist
Aytac Aliyeva
Aytac Aliyeva Tandhygienist
Annie Larsson
Annie Larsson Tandsköterska
Boguslawa Stachowiak
Boguslawa Stachowiak Tandsköterska
Filasten Nagi
Filasten Nagi Tandsköterska
Lina Fredriksson
Lina Fredriksson Tandsköterska
Nasrin Suleymani
Nasrin Suleymani Tandsköterska
Rebecca Svanqvist
Rebecca Svanqvist Tandsköterska
Sali Ishak
Sali Ishak Tandsköterska
Daniel

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag blev behandlad av tandhygienist Aytac som gjorde ett superbra jobb. Utmärkande är att hon var noggrann i sitt arbete och såg till att jag var bekväm under hela behandlingen genom att vara lyhörd. Tack!

Gaby S

1 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Jag gjorde en tandstensborttagning.
Kundbemötande var inte alls bra. Hon som utförde behandling kunde ha varit trevligare. Jag grät av smärtan och hon inser att det är jobbigt men stannar inte utan fortsätter. Hela upplevelsen kändes fel.
Jag kan säga att jag har tagit bort tandsten innan och detta var det mest traumatiska upplevelse jag har haft någonsin.
Frågade henne om det ska göra så ont som det gjorde och hon svarade ja, nästa gång blir det bättre. Känns att hela munnen är svullen, alla min tänder gör ont.
Gick därifrån men otroligt smärta och än tills idag har jag otroligt ont. Jag ångrar att jag valde att komma till er. Kunde ni få 0 stjärnor hade ni fått det.
Kvinnan i receptionen nej, jag tycker ni behöver jobba på bemötande. Kände att de tyckte att det var jobbigt att utföra sitt arbete och de var inte glada att ha mig där.

Hicham Baddaje

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevlig personal, duktig tandläkare.

Ira S

1 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Oproffsig tandläkare som håller på med mom-shaming och kollar på patientens närstående istället för att ha ögonen på patientens mun när han utför en behandling.

Kjell Wallstenius

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Super nöjd kan varmt rekommendera dom