Välkommen till vår klinik i Jordbro centrum! Här finns erfarna tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister som tillsammans erbjuder flexibel tandvård för hela familjen. Precis som våra patienter har våra medarbetare olika nationaliteter och vi talar flera språk, bland annat engelska, arabiska, persiska, ryska och polska. Förutom den traditionella tandvården erbjuder vi också tandblekning och fastsättning av tandsmycke.

Kliniken i Jordbro startades av Folktandvården redan 1982 och i januari 2010 tog Distriktstandvården över. Vi erbjuder en modern tandvård och använder den senaste tekniken inklusive digital OPG (panoramaröntgen för hela käken).

Alla är välkomna till oss

Jordbro är ett mångkulturellt område och våra patienter har många nationaliteter, precis som våra medarbetare. Här får du hjälp med allt från allmäntandvård till estetisk tandvård som fastsättning av tandsmycke och vitare tänder/tandblekning. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Vi lämnar alltid ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Jordbro

Tandvårdspersonalen i Jordbro

Juliet Tapia
Juliet Tapia Tandläkare
Maud Idvardsson
Maud Idvardsson Tandläkare
Mohamed Bile
Mohamed Bile Tandläkare
Annika Lindblad
Annika Lindblad Tandhygienist
Aytac Aliyeva
Aytac Aliyeva Tandhygienist
Annie Larsson
Annie Larsson Tandsköterska
Boguslawa Stachowiak
Boguslawa Stachowiak Tandsköterska
Filasten Nagi
Filasten Nagi Tandsköterska
Lina Fredriksson
Lina Fredriksson Tandsköterska
Nasrin Suleymani
Nasrin Suleymani Tandsköterska
Natta Shtayeh
Natta Shtayeh Tandsköterska
Rebecca Svanqvist
Rebecca Svanqvist Tandsköterska
Amina Jusovic

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Bra info och bemötande av personal. Tandläkaren Muhamed gjorde ett fantastiskt jobb. Han va tålmodig, snäll och gjorde att tandläkarbesöket blev en rolig upplevelse för min lilla flicka.

gyulten asenova

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Jag och min dotter är nöjd att personalen ta hand om mina barn, dem är snäll och trevligt.

Ami Saidy

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Min son har Autism och det gick jätte bra hos tandläkaren Muhammed han förstod och hade tålamod och visste hur han skulle hantera ett barn med Autism. JAG är jätte nöjd och min son oxå.

Iveta Drozde Saidani

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag är väldigt nöjd. Trevlig personal, allt händer i tid. Läkaren svarar på frågor och förklarar allt på ett begripligt språk.

Kent-Åke Johansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Mycket trevligt bemötande. Fick bra förtroende för min tandläkare bra information vad som skall göras mycket nöjd med mitt besök.