Tandläkare i Kallhäll

På vår mysiga klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. I nära anslutning pendeltågsstationen finns tandvård tillgänglig för dig som bor eller arbetar i Järfälla kommun. Vi har öppet alla helgfria dagar året om Vår målsättning är att kunna erbjuda dig en tid inom 24 timmar.

Om kliniken i Kallhäll

Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Kliniken är rymlig och luftig. Här arbetar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och hittar rätt behandlingar för dig utifrån dina besvär och behov. Att avhjälpa värk, eller att hjälpa någon le igen är en del av vår drivkraft. Vår reception är bemannad för att svara i telefonen eller svar på dina frågor på plats. För Distriktstandvården är kunskap grundläggande, därför har våra receptionister en klinisk utbildning.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat. Vi är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Våra patienter lämnar sina åsikter

Under 2015 utfördes en undersökning som visade att patienterna uppfattar Distriktstandvården Kallhäll som pålitliga, kompetenta och omtänksamma. Det är en mix av värdeord som vi känner oss stolta över att associeras med. Medarbetarna i Kallhäll är ett sammansvetsat team som trivs i varandras sällskap. Vi varvar höga skratt med noggranna betänksamheter. I behandlingsrummen arbetar vi alltid med hjärtat på rätta stället och lyssnar till patientens förutsättningar och önskemål.

Bra att veta

Ett tätt samarbete med vår specialistklinik möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultationer via telefon. Distriktandvården har ett gemensamt journalsystem detta förenklar så att du enkelt kan besöka vilken av Distriktstandvårdens 18 kliniker som du vill, när du vill. Innan behandling påbörjas har du alltid rätt till ett kostnadsförslag, upp till 5 års garanti och självklart är vi anslutna till Försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

2010 överlät Folktandvården 10 kliniker till Distriktstandvården. Vi har sedan dess expanderat och har idag 23 kliniker i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet. Inom Distriktstandvården erbjuder vi även mobil hemtandvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Oavsett behov och förutsättningar har alla rätt till professionell tandvård. Det är vår vision.

Välkommen till din tandläkare i Kallhäll centrum!

Boka en tid online

Behandlingar på Kallhäll

Tandvårdspersonalen på Kallhäll

Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Darjush Shojaei
Darjush Shojaei Tandläkare
Jenny Wirås
Jenny Wirås Tandläkare
Liang Ma
Liang Ma Tandläkare
Marianna Medvinska
Marianna Medvinska Tandläkare
Silvina Benito Giraudo
Silvina Benito Giraudo Tandläkare
Sofia Peters
Sofia Peters Tandläkare
Awa Jasseh
Awa Jasseh Tandhygienist
Sanna Bekas
Sanna Bekas Tandhygienist
Gulnara Shukarova
Gulnara Shukarova Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Risa Andersson
Risa Andersson Tandsköterska
Sara Söderberg
Sara Söderberg Tandsköterska
Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Sousen Siraj
Sousen Siraj Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
Per Nilsson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Tyvärr måste jag revidera detta betyg då jag är väldigt besviken på mottagningen. Varför? Onödiga besök som har skapat extra onödig smärta. I stället för att ge en bra rådgivning om huruvida jag ska rotbehandla eller ta bort en tand så lägger de över ansvaret på mig på ett nonchalant sätt: "Gör som du känner för". Nu har jag varit där 3 gånger under loppet av ett par dagar utan att egentligen blivit klokare. Det som har framkommit kunde ha konstaterats redan på första besöket.

Förut var Distriktstandvården i Kallhäll riktigt bra. I dag är den riktigt dålig.

Tomas Lindström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Vänligt välkomnande av positiv personal. Proffessionell och snabb undersökning på alla sätt och vis. Som tur var inga större besvär så endast ett kortare besök att recensera.

Jan Svensson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Superbra tandhygienist denna gång. Bytte från förra året och denna tjej jättebra och supertrevlig.

Emeli Östlund

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Perfekt bemötande från receptionen till stol! Rekommenderas.

Mika Saarela

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Mina två tandläkare jag haft är tydliga och pedagogiska, vilket inger trygghet. Jag känner mig väl omhändertagen. Tack!

Skicka meddelande