Tandläkare i Kallhäll

På vår mysiga klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. I nära anslutning pendeltågsstationen finns tandvård tillgänglig för dig som bor eller arbetar i Järfälla kommun. Vi har öppet alla helgfria dagar året om Vår målsättning är att kunna erbjuda dig en tid inom 24 timmar.

Om kliniken i Kallhäll

Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Kliniken är rymlig och luftig. Här arbetar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och hittar rätt behandlingar för dig utifrån dina besvär och behov. Att avhjälpa värk, eller att hjälpa någon le igen är en del av vår drivkraft. Vår reception är bemannad för att svara i telefonen eller svar på dina frågor på plats. För Distriktstandvården är kunskap grundläggande, därför har våra receptionister en klinisk utbildning.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat. Vi är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Våra patienter lämnar sina åsikter

Under 2015 utfördes en undersökning som visade att patienterna uppfattar Distriktstandvården Kallhäll som pålitliga, kompetenta och omtänksamma. Det är en mix av värdeord som vi känner oss stolta över att associeras med. Medarbetarna i Kallhäll är ett sammansvetsat team som trivs i varandras sällskap. Vi varvar höga skratt med noggranna betänksamheter. I behandlingsrummen arbetar vi alltid med hjärtat på rätta stället och lyssnar till patientens förutsättningar och önskemål.

Bra att veta

Ett tätt samarbete med vår specialistklinik möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultationer via telefon. Distriktandvården har ett gemensamt journalsystem detta förenklar så att du enkelt kan besöka vilken av Distriktstandvårdens 18 kliniker som du vill, när du vill. Innan behandling påbörjas har du alltid rätt till ett kostnadsförslag, upp till 5 års garanti och självklart är vi anslutna till Försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

2010 överlät Folktandvården 10 kliniker till Distriktstandvården. Vi har sedan dess expanderat och är idag 18 kliniker i Stockholms län samt en på Åland/Mariehamn. Inom företaget erbjuder vi även mobil hemtandvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Oavsett behov och förutsättningar har alla rätt till professionell tandvård. Det är vår vision.

Välkommen till din tandläkare i Kallhäll centrum!

Boka en tid online

Behandlingar på Kallhäll

Tandvårdspersonalen på Kallhäll

Darjush Shojaei
Darjush Shojaei Tandläkare
Marianna Medvinska
Marianna Medvinska Tandläkare
Sofia Peters
Sofia Peters Tandläkare
Nakaroz Taleb Rasol
Nakaroz Taleb Rasol Tandhygienist
Rebecca Curiel Hernandez
Rebecca Curiel Hernandez Tandhygienist
Sanna Bekas
Sanna Bekas Tandhygienist
Anna-Lena Wellbrant
Anna-Lena Wellbrant Tandsköterska
Catrin Safar
Catrin Safar Tandsköterska
Gulnara Shukarova
Gulnara Shukarova Tandsköterska
Helene Sonfors
Helene Sonfors Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Sara Söderberg
Sara Söderberg Tandsköterska
Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
charlotte modig

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Fantastiskt bemötande mot min tandvårdsrädda dotter. Hade inte tänkt dra ut tand utan lugnande medicin men så blev det. Stort tack! 👍❤️

Mélanie Maroutian

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Jag blev glad att fått komma till District Dental Kallhäll två och halv år sedan. Det var en upptäck! Excellent mottagandet! Kompetens & "Efficiency" utöver det mänslika intresse för patienten är några aspekt av kvalité vård man får när man vänder sig till den här grupp. Välvilliga, hjälpsamma vårdpersonal och problemlösning på bästa sätt! Mélanie Maroutian

Niklas Andersson

2 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Blev erbjuden en gratis undersökning (via telefon) och tog chansen.
Efter undersökningens fick jag remiss till tandhygienisten som jag självklart fick betala för, men i fakturan så står det att jag ska betala för undersökningen som jag blev erbjuden gratis också.
Tandhygienisten jobbade snabbt och slarvigt, är missnöjd med resultatet.
Däremot får ni två stjärnor för trevligt bemötande.

Linnéa Bredwad

3 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Svårt att ge ett betyg eftersom jag inte varit där för egen räkning på snart 5 år. Var dock där med barnen för något år sedan, och mot dem är ni väldigt bra tycker jag. Anledningen till att jag själv inte besökt er är att jag uppfattade ett bemötande som otrevligt och att ni därefter inte bemöda er med att kontakta mig efter att jag försökt få kontakt med er.

Malenkig

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Jag har en enorm tandläkarskräck, men tandläkaren/hygeinisten var helt enormt förstående och jag fick rätt medicinering för att kunna gå igenom ett ganska jobbigt ingrepp utan problem.

Skicka meddelande

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp