På vår klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor för att hitta rätt behandling för dig. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Vi har öppet på lördagar

Vår klinik har öppet på lördagar för att kunna erbjuda dig tandvård även på helgerna! Observera att det tillkommer ett prispåslag om 525 kronor vid akutbesök och vid undersökning av enstaka tand på lördagar. Kolla vår prislista för mer information.

En annorlunda upplevelse

Arkitekt Peter Lundbergh har tagit fram ett helt nytt koncept för Distriktstandvården som utmanar gamla föreställningar om tandvård. Förutom en inspirerande miljö upplever du god service och moderna idéer som förenklar och förbättrar tandvårdsupplevelsen.

Bra att veta

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat och är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Kallhäll

Tandvårdspersonalen i Kallhäll

Antonia Shakib Pour
Antonia Shakib Pour Tandläkare
Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Berivan Jafar
Berivan Jafar Tandläkare
Kanime Candemir
Kanime Candemir Tandläkare
Karoline Willix
Karoline Willix Tandläkare
Lara Tekan
Lara Tekan Tandläkare
Micheal Asfoura
Micheal Asfoura Tandläkare
Nadja Gladborg
Nadja Gladborg Tandläkare
Nathali Sabet
Nathali Sabet Tandläkare
Neeraj Shourie
Neeraj Shourie Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sam Chehrehgosha
Sam Chehrehgosha Tandläkare
Ulrika Jonsson
Ulrika Jonsson Tandläkare
Farah Yahya
Farah Yahya Tandhygienist
Maryam Mafi
Maryam Mafi Tandhygienist
Suhad Siraj
Suhad Siraj Tandhygienist
Delal Tuluk
Delal Tuluk Tandsköterska
Evonne Assmar
Evonne Assmar Tandsköterska
Farzaneh Karimi
Farzaneh Karimi Tandsköterska
Freja Johansson
Freja Johansson Tandsköterska
Gulnara Choukourova
Gulnara Choukourova Tandsköterska
Kristina Fayez
Kristina Fayez Tandsköterska
Pincha Berglund
Pincha Berglund Tandsköterska
Sanna Hjorth
Sanna Hjorth Tandsköterska
Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Teresé Öström
Teresé Öström Tandsköterska
Ulrika Sigurd
Ulrika Sigurd Tandsköterska
Karim Maqsudi

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

När mitt barn behövde akut tandvård, var Tandläkare Nadja vår räddning. Hennes bakgrund som även läkare gav oss extra förtroende, och hennes snabba och professionella agerande lugnade oss under hela processen. Dessutom är hon otroligt duktig på att bemöta mitt barn, vilket gjorde hela upplevelsen ännu mer positiv för oss. Hennes omsorg och uppföljning efteråt visade hennes engagemang för sina patienters välbefinnande. Jag kan starkt rekommendera henne till alla som söker en tandläkare med både kompetens och medkänsla.

Anneli Karin Maria

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Har väldigt påtaglig tandläkarskräck och alltid påtaglig ångest under alla besök. Tandhygienisten jag går till bemöter alltid detta jättebra! Tar sig tid, ger mig pauser, erbjuder bedövning osv. Känner mig mer och mer trygg efter varje besök. Kan inte tänka mig att gå till någon annan. Upplever också att alla tandläkare tar sig tid för patienternas frågor osv. Fint bemötande överlag! ❤️

Christina Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Har aldrig varit så nöjd över en besök hos tandläkare! Alla är så himla gulliga, fick träffa en tandhygienist, en sjuksköterska (vet inte riktigt om det heter något annat egentligen) och en tandläkare. Så trevliga och gör sitt jobb så bra. Otroligt nöjd, kommer definitivt fortsätta gå hos dem!

Helena H

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Här jobbar den i särklass bästa tandläkaren: Neeraj! Fantastisk om du som jag har tandläkarskräck. Lugn, metodisk och tydlig.

Sara Göransson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Alltid bra bemötande, trevliga och hjälpsamma. Nu även nyrenoverad lokal, väldigt fint 👍