Tandläkare i Kallhäll

På vår mysiga klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. I nära anslutning pendeltågsstationen finns tandvård tillgänglig för dig som bor eller arbetar i Järfälla kommun. Vi har öppet alla helgfria dagar året om Vår målsättning är att kunna erbjuda dig en tid inom 24 timmar.

Om kliniken i Kallhäll

Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Kliniken är rymlig och luftig. Här arbetar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och hittar rätt behandlingar för dig utifrån dina besvär och behov. Att avhjälpa värk, eller att hjälpa någon le igen är en del av vår drivkraft. Vår reception är bemannad för att svara i telefonen eller svar på dina frågor på plats. För Distriktstandvården är kunskap grundläggande, därför har våra receptionister en klinisk utbildning.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat. Vi är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Våra patienter lämnar sina åsikter

Under 2015 utfördes en undersökning som visade att patienterna uppfattar Distriktstandvården Kallhäll som pålitliga, kompetenta och omtänksamma. Det är en mix av värdeord som vi känner oss stolta över att associeras med. Medarbetarna i Kallhäll är ett sammansvetsat team som trivs i varandras sällskap. Vi varvar höga skratt med noggranna betänksamheter. I behandlingsrummen arbetar vi alltid med hjärtat på rätta stället och lyssnar till patientens förutsättningar och önskemål.

Bra att veta

Ett tätt samarbete med vår specialistklinik möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultationer via telefon. Distriktandvården har ett gemensamt journalsystem detta förenklar så att du enkelt kan besöka vilken av Distriktstandvårdens 18 kliniker som du vill, när du vill. Innan behandling påbörjas har du alltid rätt till ett kostnadsförslag, upp till 5 års garanti och självklart är vi anslutna till Försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

2010 överlät Folktandvården 10 kliniker till Distriktstandvården. Vi har sedan dess expanderat och har idag 26 kliniker i Stockholms och Uppsala. Inom Distriktstandvården erbjuder vi även mobil hemtandvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Oavsett behov och förutsättningar har alla rätt till professionell tandvård. Det är vår vision.

Välkommen till din tandläkare i Kallhäll centrum!

Boka en tid online

Behandlingar på Kallhäll

Tandvårdspersonalen på Kallhäll

Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Darjush Shojaei
Darjush Shojaei Tandläkare
Ivonne Acosta
Ivonne Acosta Tandläkare
Jenny Wirås
Jenny Wirås Tandläkare
Kristin Dunard
Kristin Dunard Tandläkare
Max Hagh Shenas
Max Hagh Shenas Tandläkare
Micheal Asfoura
Micheal Asfoura Tandläkare
Mischa Ashrafi
Mischa Ashrafi Tandläkare
Pavel Nam
Pavel Nam Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sara Khabazbashi
Sara Khabazbashi Tandläkare
Åsa Flod
Åsa Flod Tandläkare
Omid Parsya
Omid Parsya Tandhygienist
Sanna Bekas
Sanna Bekas Tandhygienist
Zala Surchi
Zala Surchi Tandhygienist
Gulnara Shukarova
Gulnara Shukarova Tandsköterska
Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Risa Andersson
Risa Andersson Tandsköterska
Sara Söderberg
Sara Söderberg Tandsköterska
Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Sousen Siraj
Sousen Siraj Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
M GS

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

JAG ÄLSKAR ER !!!
min visdomstand är ute. Och det kunde inte gått på ett mer smärtfritt sätt. Så fin personal. Jag är så himla tacksam. Även om jag är helt sne i ansiktet fortfarande (2h senare, normalt)

Frida S

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Elias ! Tack tack tack !
Stort tack även till dig tandsköterskan, som jag tyvärr inte vet namnet på.
Jag har otroligt dålig erfarenhet av tandläkarbesök.
Trots att tårarna rann konstant under dagens besök, så kände jag mig för första gången någonsin ofantligt väl omhändertagen!
TACK !!

Hanna Eriksson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Kan varmt rekommendera Sanna Bekas Blev riktigt nöjd med mina behandlingar då jag gjorde blekskena och sedan tandstensborttagning. Väldigt ödmjuk och professionell i sitt arbete och måste säga att jag redan dagen därpå fick med mig min blekskenan hem! Hon är verkligen snabb och noggrann.

Liza Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Trevlig, lugnt och harmoniskt bemötande trots att snart 3-åringen vägrade gapa... 👍

Anders Björkman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Alltid väldigt trevlig personal. Vi har bara varit där på rutinundersökningar så jag kan inte uttala mig om annat än bemötande. Gott om tider. Det enda som möjligtvis skulle kunna uppfattas som negativt är att vi inte träffat samma tandläkare två gånger (vad jag kan minnas). Det har funkat väldigt bra ändå.

Skicka meddelande