På vår klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor för att hitta rätt behandling för dig. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Vi har öppet på lördagar

Vår klinik har öppet på lördagar för att kunna erbjuda dig tandvård även på helgerna! Observera att det tillkommer ett prispåslag om 525 kronor vid akutbesök och vid undersökning av enstaka tand på lördagar. Kolla vår prislista för mer information.

Bra att veta

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat och är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Kallhäll

Tandvårdspersonalen i Kallhäll

Antonia Shakib Pour
Antonia Shakib Pour Tandläkare
Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Kanime Candemir
Kanime Candemir Tandläkare
Karoline Willix
Karoline Willix Tandläkare
Lara Tekan
Lara Tekan Tandläkare
Micheal Asfoura
Micheal Asfoura Tandläkare
Nadja Gladborg
Nadja Gladborg Tandläkare
Nathali Sabet
Nathali Sabet Tandläkare
Neeraj Shourie
Neeraj Shourie Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sam Chehrehgosha
Sam Chehrehgosha Tandläkare
Farah Yahya
Farah Yahya Tandhygienist
Maryam Mafi
Maryam Mafi Tandhygienist
Suhad Siraj
Suhad Siraj Tandhygienist
Asraa Dawod Haji
Asraa Dawod Haji Tandsköterska
Evonne Assmar
Evonne Assmar Tandsköterska
Farzaneh Karimi
Farzaneh Karimi Tandsköterska
Gulnara Choukourova
Gulnara Choukourova Tandsköterska
Sanna Hjorth
Sanna Hjorth Tandsköterska
Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Teresé Öström
Teresé Öström Tandsköterska
Ulrika Sigurd
Ulrika Sigurd Tandsköterska
Anneli Karin Maria

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Har väldigt påtaglig tandläkarskräck och alltid påtaglig ångest under alla besök. Tandhygienisten jag går till bemöter alltid detta jättebra! Tar sig tid, ger mig pauser, erbjuder bedövning osv. Känner mig mer och mer trygg efter varje besök. Kan inte tänka mig att gå till någon annan. Upplever också att alla tandläkare tar sig tid för patienternas frågor osv. Fint bemötande överlag! ❤️

Christina Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Har aldrig varit så nöjd över en besök hos tandläkare! Alla är så himla gulliga, fick träffa en tandhygienist, en sjuksköterska (vet inte riktigt om det heter något annat egentligen) och en tandläkare. Så trevliga och gör sitt jobb så bra. Otroligt nöjd, kommer definitivt fortsätta gå hos dem!

Dakhor de Ayrennyn

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Man måste kräva i enlighet med GDPR att dem totalt tar bort samtliga personuppgifter ur deras databas annars blir man inbokad på behandlingar man redan tackat nej till. Helt otroligt oprofessionellt.

Detta hände både mig och min fru efter vi flyttat till Kallhäll och valde Distriktstandvården.

Lagade ett hål hos dem och tackade nej till putsning av tandsten och andra behandlingar de försökte sälja in. Någon vecka senare fick jag en bokning till putsning av tandsten. Ringde in och avbokade och sa att jag inte ville bli automatiskt inbokad överhuvudtaget. Gick någon vecka fick ny tid för tandputsning samt en till tid för någon annan behandling jag ej tackat ja till.

Helena H

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Här jobbar den i särklass bästa tandläkaren: Neeraj! Fantastisk om du som jag har tandläkarskräck. Lugn, metodisk och tydlig.

sheikh Hossain

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Tack Nathalie och Sofia 😊 för fint bemötande, fantastisk vård och härligt sällskap . Mycket Nöjd med besöket .Duktig tandläkare ,grymt stämning . Rekommenderas varmt 👍🏼