På vår mysiga klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. I nära anslutning pendeltågsstationen finns tandvård tillgänglig för dig som bor eller arbetar i Järfälla kommun. Vi har öppet alla helgfria dagar året om Vår målsättning är att kunna erbjuda dig en tid inom 24 timmar.

Om kliniken i Kallhäll

Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Kliniken är rymlig och luftig. Här arbetar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och hittar rätt behandlingar för dig utifrån dina besvär och behov. Att avhjälpa värk, eller att hjälpa någon le igen är en del av vår drivkraft. Vår reception är bemannad för att svara i telefonen eller svar på dina frågor på plats. För Distriktstandvården är kunskap grundläggande, därför har våra receptionister en klinisk utbildning.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat. Vi är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Våra patienter lämnar sina åsikter

Under 2015 utfördes en undersökning som visade att patienterna uppfattar Distriktstandvården Kallhäll som pålitliga, kompetenta och omtänksamma. Det är en mix av värdeord som vi känner oss stolta över att associeras med. Medarbetarna i Kallhäll är ett sammansvetsat team som trivs i varandras sällskap. Vi varvar höga skratt med noggranna betänksamheter. I behandlingsrummen arbetar vi alltid med hjärtat på rätta stället och lyssnar till patientens förutsättningar och önskemål.

Bra att veta

Ett tätt samarbete med vår specialistklinik möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultationer via telefon. Distriktandvården har ett gemensamt journalsystem detta förenklar så att du enkelt kan besöka vilken av Distriktstandvårdens 18 kliniker som du vill, när du vill. Innan behandling påbörjas har du alltid rätt till ett kostnadsförslag, upp till 5 års garanti och självklart är vi anslutna till Försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

2010 överlät Folktandvården 10 kliniker till Distriktstandvården. Vi har sedan dess expanderat och har idag 30 kliniker i Stockholms och Uppsala. Inom Distriktstandvården erbjuder vi även mobil hemtandvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Oavsett behov och förutsättningar har alla rätt till professionell tandvård. Det är vår vision.

Välkommen till din tandläkare i Kallhäll centrum!

Boka tid online

Behandlingar på Kallhäll

Tandvårdspersonalen på Kallhäll

Antonia Shakib Pour
Antonia Shakib Pour Tandläkare
Auliki Jogi
Auliki Jogi Tandläkare
Darjush Shojaei
Darjush Shojaei Tandläkare
Micheal Asfoura
Micheal Asfoura Tandläkare
Mischa Ashrafi
Mischa Ashrafi Tandläkare
Nadja Gladborg
Nadja Gladborg Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Sam Chehrehgosha
Sam Chehrehgosha Tandläkare
Sara Khabazbashi
Sara Khabazbashi Tandläkare
Pourya kargar Fard
Pourya kargar Fard Tandhygienist
Sanna Bekas
Sanna Bekas Tandhygienist
Zala Surchi
Zala Surchi Tandhygienist
Gulnara Shukarova
Gulnara Shukarova Tandsköterska
Irina Pyay
Irina Pyay Tandsköterska
Risa Andersson
Risa Andersson Tandsköterska
Sara Söderberg
Sara Söderberg Tandsköterska
Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Sousen Siraj
Sousen Siraj Tandsköterska
Therese Gustafsson
Therese Gustafsson Tandsköterska
Christer Shipley
Christer Shipley Klinikansvarig
Anna Pettersson

1 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Under de fem år jag gått till denna klinik har jag aldrig fått träffa samma tandläkare mer än en gång. De har också varit väldigt förtjusta i att man ska komma ofta för att kontrollera icke problem som tidigare kliniker aldrig sett som problem. Vill man tjäna pengar eller hjälpa patienterna?

Jonna Dolk

1 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Priset är missvisande på hemsidan, den får en att tro det är vanligt pris men det är efter subvention. Priser är mycket högre än referenspris jämfört med andra kliniker. Informerar inte heller vad en behandling kostar i förväg och snabb att boka in tider.

Hanna Magnusson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Blir alltid väl omhändertagen av proffesionell personal, såväl tandläklare som sköterskor och övrig personal.

Alexandra Drakengård

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Trevligt bemötande och kunnig personal!

Dragana Mijailovic

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Snäll, mycket professionell, pålitlig. Jag rekommenderar det till alla som behöver tandvård,