Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Din tandläkare i Kallhäll

kallhäll

På vår mysiga klinik i Kallhäll erbjuder vi tandvård för hela familjen. I nära anslutning pendeltågsstationen finns tandvård tillgänglig för dig som bor eller arbetar i Järfälla kommun. Vi har öppet alla helgfria dagar året om Vår målsättning är att kunna erbjuda dig en tid inom 24 timmar.

Om kliniken i Kallhäll

Kliniken har totalt åtta behandlingsrum. Kliniken är rymlig och luftig. Här arbetar tandläkare, tandhygienister samt tandsköterskor och hittar rätt behandlingar för dig utifrån dina besvär och behov. Att avhjälpa värk, eller att hjälpa någon le igen är en del av vår drivkraft. Vår reception är bemannad för att svara i telefonen eller svar på dina frågor på plats. För Distriktstandvården är kunskap grundläggande, därför har våra receptionister en klinisk utbildning.

Teknisk utrustning och hjälpmedel

Fastigheten har en porttelefon och vi svarar och hjälper dig in när du ringer på. Meddela gärna vid bokning om du kan komma att behöva hjälp att använda den. Kliniken är utrustad med digital röntgen samt röntgen samt OPG. Vi har utrustning för att utföra professionell kirurgi och även implantat. Vi är miljöcertifierade och håller höga krav på sterilitet och hygien.

Våra patienter lämnar sina åsikter

Under 2015 utfördes en undersökning som visade att patienterna uppfattar Distriktstandvården Kallhäll som pålitliga, kompetenta och omtänksamma. Det är en mix av värdeord som vi känner oss stolta över att associeras med. Medarbetarna i Kallhäll är ett sammansvetsat team som trivs i varandras sällskap. Vi varvar höga skratt med noggranna betänksamheter. I behandlingsrummen arbetar vi alltid med hjärtat på rätta stället och lyssnar till patientens förutsättningar och önskemål.

Bra att veta

Ett tätt samarbete med vår specialistklinik möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultationer via telefon. Distriktandvården har ett gemensamt journalsystem detta förenklar så att du enkelt kan besöka vilken av Distriktstandvårdens 18 kliniker som du vill, när du vill. Innan behandling påbörjas har du alltid rätt till ett kostnadsförslag, upp till 5 års garanti och självklart är vi anslutna till Försäkringskassan.

Distriktstandvården i korthet

2010 överlät Folktandvården 10 kliniker till Distriktstandvården. Vi har sedan dess expanderat och är idag 18 kliniker i Stockholms län samt en på Åland/Mariehamn. Inom företaget erbjuder vi även mobil hemtandvård för äldre och personer med funktionsnedsättningar i hemmet. Oavsett behov och förutsättningar har alla rätt till professionell tandvård. Det är vår vision.

Välkommen till din tandläkare i Kallhäll centrum

Boka en tid

Behandlingar

Tandvårdspersonalen i Kallhäll

Tandläkare Andreas Hising
Andreas Hising Tandläkare
Tandläkare Antonia Shakib Pour
Antonia Shakib Pour Tandläkare
Tandläkare Caroline Arnell
Caroline Arnell Tandläkare
Tandläkare Gustav Norbäck
Gustav Norbäck Tandläkare
Tandläkare Marianna Medvinska
Marianna Medvinska Tandläkare
Tandhygienist Nakaroz Taleb Rasol
Nakaroz Taleb Rasol Tandhygienist
Tandhygienist Sanna Bekas
Sanna Bekas Tandhygienist
Tandhygienist Zala Surchi
Zala Surchi Tandhygienist
Tandsköterska Anna Erzberger
Anna Erzberger Tandsköterska
Tandsköterska Anna-Lena Wellbrant
Anna-Lena Wellbrant Tandsköterska
Tandsköterska Begard Darwesh
Begard Darwesh Tandsköterska
Tandsköterska Claudia Donoso Moraga
Claudia Donoso Moraga Tandsköterska
Tandsköterska Gulnara Shukarova
Gulnara Shukarova Tandsköterska
Tandsköterska Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson Tandsköterska
Tandsköterska Jenny Mäkitalo
Jenny Mäkitalo Tandsköterska
Tandsköterska Nanette Juterbock
Nanette Juterbock Tandsköterska
Tandsköterska Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Kartan laddar...

Patientcitat

Jag åker ända från Bromma för att jag får ett professionellt mottagande hos tandläkare Kallhäll. Sedan är det alltid bra service och en lugn och trivsam miljö här. / Anna Bergstrand
För mig är det nära till arbetet. Trevligt bemötande och kunnig personal. / Anders Axner
Det är lätt att komma fram på telefon och jag känner mig väl bemött och lyssnad på. Jag har alltid kunna få akuttider när jag behöver. Stämningen är lugn och vänlig. Jag rekommenderar verkligen Distriktstandvården, tandläkare Kallhäll! / Elisabeth Rudoff
Din tandläkare i Kallhäll was last modified: November 28th, 2016 by Distriktstandvården