Är du student? Hos oss går du billigare till tandläkaren!

Du som studerar får 395 kronor rabatt på en undersökning hos oss. Du betalar endast 600 kronor. Om du har bidrag kvar blir kostnaden ännu lägre. Välkommen att boka en tid!
Är du student? Hos oss går du billigare till tandläkaren!

Studenterbjudande hos tandläkare

Vi ger dig som student 395 kronor i avdrag vid bokning av en undersökning hos oss. Det innebär att du endast betalar 600 kronor (ord.pris 995 kronor). Du kan också ha innestående tandvårdsbidrag som minskar kostnaden ytterligare.

Visa upp Mecenat/Studentkort

Boka enkelt en undersökning online och visa upp ditt Mecenatkort eller Studentkort i receptionen. Meddela gärna i behandlingsrummet eller i receptionen innan behandlingen att du är student och önskar erhålla rabatten.

Betala resterande belopp med ditt bidrag

Efter rabatten på 395 kronor återstår 600 kronor för dig att betala. Vid besöket kan vi se i systemet om du har tandvårdsbidrag kvar att använda och i så fall kommer kostnaden att minska ytterligare. Har du inte besökt tandläkaren sedan 1 juli 2020 har du åtminstone ett innestående bidrag på 300 eller 600 kronor. Bidragets storlek varierar beroende på din ålder.
Läs mer här >>

  Villkor och information

 • Vid uppvisade av Mecenatkort/Studentkort erhåller du en rabatt om 395 kronor för en undersökning. Du betalar endast 600 kronor för en undersökning (ord.pris 995 kronor).
 • Har du innestående tandvårdsbidrag blir kostnaden ännu lägre. Bidraget finns registrerat hos tandläkaren.
 • Erbjudandet gäller på samtliga av Distriktstandvårdens kliniker i Stockholm och Uppsala.
 • I undersökningen ingår fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
 • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av dig. Inga åtgärder adderas utan din vetskap och godkännande.
 • Inga förpliktelser.
 • Du ansvarar för att uppmärksamma vår personal om att du är student. Vi kan inte korrigera rabatten i efterhand.
 • Erbjudandet går inte att kombinera med Sista-minuten eller andra erbjudanden
 • Tandvården är helt kostnadsfri t.o.m. året du fyller 23 år.

Boka undersökning395 kronor rabatt registreras i bokningen
Ring ossVi svarar på frågor och funderingar