Allmäntandläkare med spetskompetens inom tandreglering med aligners

Distriktstandvården växer som aldrig förr. I takt med ett ökat patienttryck önskar vi förstärka olika områden inom verksamheten för att kunna uppfylla patienternas behov och önskemål. Därför söker vi dig som är allmäntandläkare med spetskompetens inom tandreglering med aligners som vill utveckla detta område tillsammans med oss. Vi ser möjlighet till deltids- eller heltidsarbete och lyssnar gärna till dina preferenser. Välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR FRAMTIDA KOLLEGA?

I din yrkesroll tror vi att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter. 

Som person tror vi att du sprider positiv energi – något som ofta smittar av sig på människor du möter. Du är flexibel i ditt tankesätt och har lätt för att samarbeta när tillfället kräver. Stress är inget som biter på dig och du hanterar utmaningar på ett föredömligt sätt. Du har goda kommunikativa färdigheter och vet vikten av tydlig information.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket och du kommer att fokusera på tandreglering med aligners, samt att driva denna verksamhet framåt. Som tandläkare samarbetar du tätt med våra specialister på Gärdet i Stockholm, speciellt med specialistenheten i ortodonti. . Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag den snabbast växande tandvårdskedjan i landet.

Tjänsten är förlagd på en eller flera av våra kliniker i Stockholms innerstad.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 15 april 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!