Ansvarsfull och sprudlande tandsköterska till nyöppnad klinik i Solna centrum

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar en tandsköterska till vår moderna klinik i Solna centrum. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ENERGIFYLLD OCH ANSVARSTAGANDE
Vi tror att du kommer tillföra mycket energi på arbetsplatsen. Du sprider glädje och goda idéer runt omkring dig och tenderar att alltid tänka positivt i olika situationer. Utmaningar och trassel i vardagen är du duktig på att bemöta och lösa. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

PERSONER SOM MÖTER DIG
Patienter som möter dig tycker att du utstrålar en varm personlighet, som engagerat deltar i behandlingarna. Du uppfattas som en nyfiken person som intresserar dig för patienten, både på ett professionellt och personligt plan. Kollegor uppfattar dig som en samarbetsvillig person som arbetar prestigelöst, samtidigt som de ofta ser dig ta egna initiativ och arbeta självständigt.

DINA DAGAR HOS OSS
Arbetet innefattar de sedvanliga arbetsuppgifterna som tillkommer tandsköterskeyrket. Vi har även öppet kväll och helg.

DIN NYA ARBETSPLATS
I september 2018 öppnade Distriktstandvården sin 22a klinik i Stockholms län. Kliniken ligger i Solna centrum och är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Vi utlovar trevliga kollegor och stimulerande dagar. I lokalerna ligger även huvudkontoret och tillsammans bildar vi ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt. Välkommen till en fräsch, nyrenoverad och modern klinik som har stor potential att bli en stark aktör på tandvårdsmarknaden i norra Stockholm.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 22 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 14 juni 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!