Ansvarstagande och glad tandsköterska till klinik i city

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker efter en tandsköterska till vår klinik på Holländargatan 21 mitt i Stockholm city! På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska.

Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service.Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.


ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

OM KLINIKEN
Distriktstandvården på Holländargatan 21 ligger i Stockholm City, i nära anslutning till tunnelbana och bussar. Här erbjuds både barn och vuxna allmän-, estetisk- och akuttandvård. Kliniken är lite mindre med fyra behandlingsrum, vilket har bidragit till en stark gemenskapskänsla på kliniken. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet, samt vår systerklinik på Drottninggatan 65, ett stenkast bort.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.


OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdsval. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!