Assisterande klinikansvarig till ny tandvårdsklinik i Solna

Tandsköterskor och tandhygienister är välkomna att ansöka om tjänsten. Kliniken ligger i Solna centrum, inte i Sundbyberg.

Är du den vi söker?
Distriktstandvården expanderar och söker efter en assisterande klinikansvarig till vår nya klinik i Solna centrum. I grunden ska du vara utbildad tandsköterska eller tandhygienist. I rollen som assisterande klinikansvarig tror vi att egenskaper som strukturerad, lösningsorienterad och positiv kommer väl till pass. Vi tror också att tjänsten kräver en person som kan hantera stressiga situationer utan att tappa humöret, samtidigt som personen på ett rättvist och rakt sätt kan styra ett team i positiv ledarskapsanda.

Du kommer till en trevlig arbetsplats där bred kompetens och professionalism kombineras med arbetsglädje och goda kollegiala relationer. Med trygga anställningsavtal och trevliga fördelaktigheter för dig som medarbetare är vi säkra på att du kommer trivas här!

Är du intresserad av att trampa upp en ny spännande stig tillsammans med oss? 
Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som assisterande klinikansvarig är arbetsuppgifterna varierande. Du kommer dels arbeta klinisk, samt ägna överenskommen tid i veckan på administrativa arbetsuppgifter. Exempel på uppgifter av administrativ karaktär är schemaläggning (semester, bemanning etc.), hantera och optimera tidböcker, ansvara för beställningar etc. Rollen som assisterade klinikansvarig är varierande och du bör vara flexibel för att kunna axla ansvaret. Vidare arbetsfördelning konkretiseras i dialog med klinikansvarig. 

Om kliniken
Vi kommer öppna en ny klinik i Solna centrum under september. Denna tjänst tillsätts dock i början av augusti. Kliniken är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). På kliniken finns 11 behandlingsrum som successivt öppnar upp i takt med att patientflödet ökar. Här kommer även företagets administrativa enhet att ha sitt kontor. Det är en nybyggd klinik med stor potential att bli en stark aktör på tandvårdsmarknaden i norra Stockholm.
Tillsammans med tandvårdspersonalen och administrationsenheten bildar vi ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt.

Om Distriktstandvården
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. På företaget arbetar drygt 280 personer som tillsammans strävar efter att förbättra munhälsan hos befolkningen.

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp