Behovstandläkare på heltid till Distriktstandvården

På jakt efter ett stimulerande och roligt arbete hos Distriktstandvården? Nu söker vi efter en trygg och alert tandläkare som kan tänka sig att arbeta vid behov på våra kliniker i Stockholms län och Uppsala. Det betyder att du är anställd på heltid men kommer ha samtliga av våra 30 kliniker som arbetsplats! Du kommer att vara en tillgång som kommer vara otroligt uppskattad av alla våra 400 medarbetare. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida behovstandläkare?

Denna anställning kräver att du är en flexibel och prestigelös tandläkare. Vidare ser vi gärna att du lätt för att anpassa dig och har god samarbetsförmåga. Du kommer att träffa många av våra medarbetare på olika kliniker, något som du tycker verkar utvecklande, roligt och spännande. Du brukar sprida energi och positivitet omkring dig, något som uppskattas av både kollegor och även av patienter. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk.

Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Du har väldigt goda odontologiska färdigheter. Erfarenhet är meriterande och vi ser gärna att du har arbetat minst fem år som allmäntandläkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid anställning.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter

En behovsanställning innebär att du är en tillgänglig resurs vid behov på våra kliniker. Behovet på klinikerna kan vara under både längre och kortare perioder. Klinikerna kan behöva förstärkning under tillfällig vakans, ökat patienttryck eller liknande. Du förväntas arbeta med alla patientgrupper och alla typer av sedvanliga behandlingar som omfattas av allmäntandvården. Du arbetar tillsammans med en tandsköterska i behandlande team. Vid behov remitterar du patienter till Distriktstandvårdens specialistklinik. Vi tror att det här uppdraget är omväxlande, utmanande men också mycket stimulerande. Du kommer att vara en efterlängtad och uppskattad resurs på de kliniker som behöver din hjälp. 

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

När hör vi av oss?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.