Controller till en av landets största och växande tandvårdskedjor

Distriktstandvården är en landets största tandvårdskedjor och vi fortsätter växa! Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på huvudkontoret i Solna dit vi söker efter en controller som brinner för utveckling. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Rollen är ny och du kommer tillsammans med CFO ta fram och utveckla bolagets processer och arbetssätt kring rapportering, uppföljning och budget. Vi har även en hög tillväxtambition och som controller kommer du även vara involverad i förvärv och nyetableringar. Då tjänsten är nyinrättad finns det stora möjligheter att påverka innehållet i tjänsten. Du rapporterar till CFO och placeringen är på vårt huvudkontor i Solna Centrum.

Arbetsuppgifter

 • Månatlig uppföljning och rapportering 
 • Utveckla och ansvara för budget och prognosarbete
 • Analys av förvärv och nyetableringar
 • Övergripande ansvar för inköp

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som controller hos Distriktstandvården ser vi gärna att du är trygg i din roll och har en gedigen erfarenhet med dig. Du är en utåtriktad person som brinner för utveckling snarare än förvaltning. Det kommer kräva att du är initiativrik med en mycket god analytisk förmåga och förmågan att kunna prioritera för att nå bästa resultat.

För den här tjänsten ser vi att du har: 

 • Akademisk examen inom ekonomi
 • Jobbat som controller eller med finansiell analys
 • Erfarenhet från personalintensiv verksamhet, gärna med ett större antal resultatenheter
 • Utmärkta kunskaper i Excel och andra analysverktyg

Anställningsvillkor

 • Tjänsten är förlagd på heltid och tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Tillträde efter överenskommelse
 • Lön efter överenskommelse

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning. Förutom detta får du friskvårdsbidrag och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vårat huvudkontor i Solna centrum. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 10 december 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.