Digital designer till litet men vasst team

Distriktstandvården söker en grafisk designer med digitalt fokus. Du kan vara färsk från en utbildning eller ha varit med ett tag. Det viktigaste är att du kan dina grejer och har rätt ambitioner.

Du kommer utgöra en viktig del av vår marknadsavdelning och arbeta tätt ihop med vår creative director. Vi har de senaste fyra åren tagit fram en ny varumärkesidentitet och en ny webbplats som blivit listad som en av Sveriges 100 bästa av IDG. Tre år i rad dessutom. Snooza din tandläkartid? Absolut. Boka en tid hos en tandläkare som talar spanska eller arabiska? Inga problem. Vi tror på en kreativ miljö där egna idéer föds snarare än tillkommer genom att snegla på våra konkurrenter. Sedan händer det ju att de sneglar på oss :-D

Vi söker dig som är initiativtagande och självgående men tycker om att arbeta i grupp. Du är bra på att ta och ge feedback, är nyfiken och håller dig ajour om nya trender och lösningar. Du har också en portfolio som visar exempel på ditt detaljöga och känsla för komposition och typografi men också hur du designat med slutanvändaren i åtanke.

DINA ARBETSUPPGIFTER
• Förnya vår webbplats genom att utveckla och vidareutveckla idéer till wireframes, mockups och färdig responsiv design.
• Utveckla design för vår kommunikation och kampanjer med t ex landningssidor, annonser och andra kanaler
• Skapa rörlig grafik för kampanjer och digitala skyltar

KVALIFIKATIONER
• Kunskaper i relevanta program (t ex Figma, Photoshop, Illustrator och After Effects) och har lätt att lära dig nya program om så behövs
• Hög förståelse för perceptionen av de designlösningar och den kommunikation du tar fram
• Goda kunskaper i svenska och engelska

MERITERANDE
• Kunskaper i CSS
• Kunskaper i InDesign och erfarenhet av tryckta medier
• Duktig på att skriva

Tycker du dig vara skaplig på något vi inte nämner, t ex om du är duktig på att fotografera, så nämn det också :–D

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Del- eller heltidstjänst efter överenskommelse
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse

ANSÖKAN
Ansök senast den 17 maj men gärna så fort som möjligt då intervjuer kan ske löpande. Berätta lite mer om dig själv och bifoga några arbetsprover du är stolt över (länk till webbsida eller pdf). Ange också om du vill jobba hel- eller deltid och i så fall hur mycket. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

OM OSS
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala och över 400 anställda. Vi är i en kraftig expansionsfas och har under det senaste året öppnat en handfull nya kliniker. Som anställd hos får du en av marknadens bästa pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, regelbunden massage och schyssta villkor.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.