Distriktstandvården öppnar i Uppsala och söker en klinikansvarig!

VILL DU BLI KLINIKANSVARIG?
Vi söker dig som har ambitionen att driva och utveckla två-tre kliniker som Distriktstandvården kommer att förvärva i centrala Uppsala. Meriterande om du är tandläkare, men även annan klinisk tandvårdsutbildning kan vara av intresse. Tjänsten är på del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter! Vi lyssnar gärna till dina önskemål. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. Välkommen till en arbetsplats att trivas på!


DRIV OCH GEMENSKAP
Vi söker dig som är en starkt engagerad kliniker med den personliga egenskapen att vara mål- och resultatorienterad. Denna egenskap har du förmåga att i positiv anda förmedla till dina medarbetare. Du är trygg i din yrkesroll och tenderar att inspirera och motivera människor du möter. 

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen. Målsättningen är ett gott arbetsklimat som genererar en hög professionalism mot patienter och en god stämning i fikarummet.

Din kommunikation är tydlig och ödmjuk på samma gång. Du är duktig på att lyssna men även på att dela med din av dina kunskaper och utveckla andra. Din ambition är att skapa en arbetsplats där alla trivs och känner sig delaktiga i verksamhetens tillväxt.

Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som klinikansvarig leder du klinikens strategiska utveckling och bistår personalen i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av kliniken arbeta tillsammans med assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.


DIN NYA ARBETSPLATS
Distriktstandvården förvärvar kliniker i centrala Uppsala och välkomnar dig som är tandläkare att ansluta dig till vårt team! På klinikerna har vi möjlighet till fyra, respektive fem, behandlingsrum och kommer med tiden att successivt att öppna upp dem. Vi kommer att erbjuda både barn- och vuxna allmän-, estetisk och akuttandvård. Vår specialistklinik i centrala Stockholm tar emot remisser vid behov av specialisttandvård. Hoppas att du är nyfiken på oss och känner att du är redo för en dynamisk organisation där möjligheterna är många! 


KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, och snart fler i Uppsala! Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 november 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.