Distriktstandvården söker teknisk personal

Distriktstandvården söker teknisk personal

Vill du jobba på en av landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi söker nu dig som är teknisk intresserad och gillar varierade arbetsuppgifter och problem lösning. Tjänsten är på heltid eller deltid.

Välkommen med din ansökan!

Är du framtida kollega?

Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tekniker med hög service känsla. Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.

I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt. Du ska vara en självgående problemlösare som gärna har tidigare erfarenhet av samma eller liknande tjänst. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en tekniker som har erfarenhet och gärna jobbat med dental utrustning. Som tekniker kommer du att ha varierade uppgifter allt ifrån service uppdrag till nyinstallation. Du kommer att arbeta nära vår tandvårdspersonal för att säkerställa att vår utrustning fungerar korrekt och att våra patienter får den bästa möjliga vård.

Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad och ansvarsfull medarbetare. Du kommer att vara en viktig del av vår framgång genom din personliga service, tekniska kunnande och expertis bidra till en smidig drift av våra tandvårdskliniker och säkerställa komfort och säkerhet för våra patienter. 

Anställningsvillkor

  • Heltid
  • Tillträde efter överenskommelse
  • Lön efter överenskommelse

Vad vi erbjuder

  • Goda arbets- och lönevillkor
  • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
  • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
  • Individuell lönesättning

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 15 oktober 2023. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.