Driftig tandläkare som brinner för barn- och ungdomstandvård till klinik i Salem

ÄR DU VÅR NYA KOLLEGA?
Nu söker vi en tandläkare som kommer att vara samordnare för barn- och ungdomstandvården i Salem. Du kommer även att få ansvaret för en stor del av vår interceptiva ortodonti och arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet.

Här arbetar du på en trivsam arbetsplats tillsammans med ett sammansvetsat team som även fungerar som bollplank och inspirationskällor. Hos oss är det viktigt att kunna arbeta individuellt och samtidigt vara samarbetsvillig och smidig i sociala kontexter. Du är trygg i din roll som tandläkare, och vill alltid utföra arbeten av hög kvalitet. 

Som person är du noggrann och omtänksam. Du uppmärksammar varje enskild patient och har ambitionen att alltid uppfylla individuella behov och önskemål. Vi utlovar goda anställningsvillkor och fördelaktiga privilegier till våra medarbetare. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan. Välkommen till en verksamhet som ständigt utvecklas och ger dig utrymme att påverka i alla led. 

ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du kommer att vara samordnare för barn- och ungdomstandvården i Salem samt ansvara för en stor del av vår interceptiva ortodonti. Du kommer att arbeta i nära samarbete med våra specialister på Specialistkliniken på Gärdet.

OM KLINIKEN
Kliniken i Salem har 9 behandlingsrum med verksamma tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Ett trevligt och härligt gäng hälsar dig varmt välkommen till kliniken som ligger mitt i Salem Centrum i helt nyrenoverade lokaler, med närhet till parkering och goda kommunikationer. På kliniken är det en härlig stämning, med en yrkespassionerad och kompetent personalstyrka som alltid har patienten i fokus! Klinikerna i Salem och Södertälje har ett nära samarbete med varandra. 

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar engagerat för en god munhälsa.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.


SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!