Ekonomiassistent till huvudkontor i Solna

ÄR DU DEN VI SÖKER?
I takt med att Distriktstandvården växer söker vi nu en ekonomiassistent som extra resurs till vår lilla men härliga ekonomiavdelning. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av liknande tjänst och bred kompetens. Du arbetar självständigt med eget ansvar för dina uppgifter och din tid. Tjänsten är stationerad på vårt kontor som ligger i Solna centrum. 

Vi söker dig som är detaljorienterad, organiserad och driven. Du är mån om att utföra dina arbetsuppgifter med gott resultat och duktig på att strukturera dina uppgifter så att de blir klara i tid. Som person är du positiv i din natur och har ett vänligt bemötande både mot kollegor och externa parter. Du är lyhörd och har lätt för att lära, samtidigt som du entusiastiskt delar med dig av dina egna kunskaper.

Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. Vi utlovar även många skratt och ett stimulerande arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Löpande bokföring såsom leverantörsfakturor, in- och utbetalningar, verifikationer samt övriga administrativa uppgifter. Krav att du har yrkeserfarenhet av löneadministration samt meriterande om du arbetat i lönehanteringsprogrammet Visma.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vårt huvudkontor i Solna där vår ekonomiavdelning arbetar vägg i vägg med avdelningarna för marknad och IT.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

NÄR HÖR VI AV OSS?

Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat. 

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!