En kreativ chef till marknadsavdelning

Distriktstandvårdens marknadsavdelning behöver en färgstark ledare som med engagemang, skärpa och en del erfarenhet kan driva resultat, skapa god stämning och stötta kollegor i både små och stora frågor. Titel för tjänsten går att diskutera – men du kommer att vara chef, du kommer att vara en central figur i företaget och du kommer att stormtrivas. Skicka in din ansökan omedelbart – så fort vi hittar en bra match kommer vi slå till!

Vår marknadsavdelning har höga ambitioner, stora viljor och ett enormt driv. För att lyckas med en ledarroll behöver du vara engagerad, kvicktänkt, målinriktad, tydlig, kommunikativ och entusiasmerande. Du ska kunna fatta stora beslut på kort tid och vara exekutiv i grunden. I ditt team har du kreatörer som är vassa på design/formgivning och det digitala. Du har även en samverkande roll mellan marknad och IT. Du rapporterar direkt till vdn.

Vi tror att du har en bakgrund som kommunikationschef/ansvarig, marknadschef/ansvarig eller en all around projektledare. Du har helt enkelt erfarenhet av en ledande yrkesroll som innebär krav på leverans, krav på samarbete med både ledning, övriga chefer och kollegor, samt krav på gott ledarskap. Meriterande om du har varit delaktig i ett företags expansion samt varit involverad i varumärkesutveckling.

Viktigt och avgörande för denna tjänst är att du är kommunikativ. Du tycker att det är kanonkul att skriva allt från pressmeddelanden, inlägg på intranät, formella brev, copy till annonser et c i all oändlighet. Du har en skriftlig och verbal talang och du mår dåligt av särskrivningar och stavfel. Om du även har kunskap och/eller intresse för design, UX, UI, digitala medier så kan detta vara en träff mitt i bullseye!

 Dina arbetsuppgifter:

- Komma på idéer och driva projekt som bidrar till ett ökat inflöde av patienter och starkare varumärke
- Omvärldsbevakning i form av att hålla koll på konkurrenter och olika trender på tandvårdsmarknaden samt inom marknadsföring, främst digitalt
- Kommunicera internt mot medarbetare, och externt mot patienter, samarbetspartners et c.
- Ansvarar för medieköp, kanalval, budget, uppföljning
- Administrativt personalansvar: medarbetar- och lönesamtal, feedback, vägledning, delegering, prioritering.
- Skapa och vara delaktig i events och konferenser

… och många fler roliga, stimulerande och varierande uppgifter!

Anställningsvillkor

  • Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
  • Tillträde efter överenskommelse.
  • Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, massagebidrag och får styra upp häftiga konferenser och fester!

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vårt huvudkontor i Solna. Förutom marknadsavdelningen härjar också IT-nissarna, ekonomikvinnorna och ledningen i spridda skurar här.

Kom igen – det blir kul!

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.