Erfaren och noggrann tandhygienist till vår klinik i Alby centrum!

På jakt efter något nytt? Välkommen till vår omtyckta klinik i Alby centrum dit vi just nu söker en tandhygienist! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.


BRINNER FÖR DITT ARBETE

Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår klinik i centrala Alby, precis intill tunnelbanan. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.


Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar. Din närvaro och pedagogiska ådra tenderar att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga.


BLAND KOLLEGOR

Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.


ARBETSUPPGIFTER

Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Tjänsten påbörjas på vår klinik i Alby, men det kan bli aktuellt med en förflyttning till annan klinik.


DIN NYA ARBETSPLATS

Välkommen till Distriktstandvården och Alby! Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stort driv och med hjärtat på rätt ställe. Vi tar hand om både barn och vuxna och utför allt från allmän-, akut,- och estetisk tandvård. Det är lätt att ta sig hit. Tunnelbanestationen ligger precis intill kliniken och parkeringsmöjligheter finns. Det är en god stämning oss kollegor emellan! Vi fikar tillsammans, springer lopp tillsammans, reser tillsammans och utövar vår yrkespassion tillsammans. Låter det intressant? Kom och var med!


KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.


SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!