Erfaren tandsköterska till medicinsk tandvård på Kungsholmen

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar dig som har erfarenhet av medicinsk tandvård till Distriktstandvården vid Fridhemsplan. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ENERGIFYLLD OCH ANSVARSTAGANDE
Vi tror att du kommer tillföra mycket energi på arbetsplatsen. Du sprider glädje och goda idéer runt omkring dig och tenderar att alltid tänka positivt i olika situationer. Utmaningar och trassel i vardagen är du duktig på att bemöta och lösa. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

PERSONER SOM MÖTER DIG
Patienter som möter dig tycker att du utstrålar en varm personlighet, som engagerat deltar i behandlingarna. Du uppfattas som en nyfiken person som intresserar dig för patienten, både på ett professionellt och personligt plan. Kollegor uppfattar dig som en samarbetsvillig person som arbetar prestigelöst, samtidigt som de ofta ser dig ta egna initiativ och arbeta självständigt.

DINA DAGAR HOS OSS
Du kommer främst arbeta på vår enhet för medicinsk tandvård, men även möta patienter inom allmäntandvården. Erfarenhet inom medicinsk tandvård är meriterande. På vår enhet för medicinsk tandvård handlägger vi interna och externa remisser från uppsökande verksamhet samt handlägger remisser avseende slemhinneutredningar och behandling av medicinskt komplicerade patientgrupper. Vi erbjuder narkostandvård samt samarbetar med psykolog i behandling av extremt tandvårdsrädda patienter. Erfarenhet av arbete inom medicinsk tandvård och/eller narkostandvård är meriterande. 

DIN NYA ARBETSPLATS
Kliniken på Fridhemsplan består av 7 aktiva behandlingsrum där 5 rum används till konventionell kliniktandvård som allmän-, estetisk- och akuttandvård. I en separat del av kliniken inryms enheten för medicinsk tandvård med fokus på geriatrisk tandvård och narkostandvård. Vi har två behandlingsrum samt ett uppvakningsrum/sederingsrum i bruk för tillfället. På kliniken arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med mycket hjärta och skicklighet. Det är en god stämning oss kollegor emellan och vi tycker om att utöva vår yrkespassion tillsammans.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!