Fastighetsskötare till Distriktstandvårdens kliniker

Vad vi söker
På 10 år har vi mer än fördubblat antalet kliniker i Stockholms län. Fler kliniker innebär också ett större behov av hjälp med effektiva lösningar på vardagliga saker. Vi söker nu efter en person som är perfekt för en allt-i-allo-tjänst där varje dag innebär nya och varierande uppgifter. Det kan handla om allt från att installera skrivare, byta ut lampor, snickra upp en ny hylla till att köra ut material som behövs på olika ställen vid olika tidpunkter. Vi söker även efter dig som kan genomföra mindre ombyggnationer, så en bakgrund inom snickeri eller bygg är ett plus.

Det här är en helt ny tjänst som vi tillsätter, och vi vet att du som får tjänsten kommer bli väldigt uppskattad av dina 300 medarbetare ute på klinikerna. Körkort är ett krav då du kommer åka runt på samtliga kliniker i Stockholms län! I övrigt krävs ingen utbildning.

Personen vi söker
Du ska vara serviceinriktad och hjälpsam. Framför allt ser vi att du är händig, effektiv och duktig på att lösa allt från tekniska problem till vardagliga trubbel. Du kommer att möta många av Distriktstandvårdens medarbetare under dina besök på klinikerna, vilket innebär att du bör vara tillmötesgående och social. Du strukturerar upp dina dagar själv och har god prioriteringsförmåga samt är ordningsam i ditt sätt att arbeta.

Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi ser möjlighet till både projektanställning, deltids- eller heltidstjänst. Kom gärna med önskemål så lyssnar vi.

Hoppas att du finner denna tjänst intressant och skickar in en ansökan!