Flexibel tandsköterska med intresse för endo till Södermalm

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Vi välkomnar dig som är tandsköterska och är intresserad av endodonti till vår klinik på Södermalm. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker en assisterande tandsköterska till Distriktstandvårdens klinik på Åsögatan 104 i hjärtat av Södermalm. Du kommer att arbeta tillsammans med en specialisttandläkare inom endodonti, därför ser vi gärna att du har ett stort engagemang, intresse och/eller erfarenhet inom fältet. Det är också meriterande om du gillar barntandvård.

Vi ser fram emot att hälsa en positiv medarbetare välkommen till vår klinik. Här är det viktigt att kunna samarbeta, vara lyhörd samt prestera även i stressiga situationer. Vi tror att du på ett utomordentligt sätt representerar Distriktstandvården med omtanke och service samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummet. Du trivs med att arbeta delegerat och har inga problem med att ta på dig ansvar i både små och större uppgifter. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som tandsköterska på Distriktstandvården arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen. Specifikt för denna tjänst är att du kommer arbeta tillsammans med en specialisttandläkare inom endodonti, och vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare.

OM KLINIKEN
Distriktstandvårdens klinik på Södermalm är centralt belägen på Åsögatan 104. Kliniken ligger ett stenkast från tunnelbanestationen Medborgarplatsen. Här arbetar du i en trevlig arbetsmiljö, tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. På kliniken välkomnar vi både barn och vuxna för allmän- akut och estetisk tandvård. Vi har även specialistkompetens inom endodonti och vi utför kompletta implantatbehandlingar.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 22 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter överenskommelse.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 14 juni 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!