Har du nyligen tagit tandsköterskeexamen? Grattis och välkommen!

Har du nyligen tagit examen och letar efter en arbetsplats att trivas på? Vi välkomnar dig till Distriktstandvården i mysiga Järna för en heltidstjänst, eller en deltidstjänst. Vi är öppna för förslag och lyssnar gärna till dina önskemål. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och möjligheter att utvecklas. En bra start i arbetslivet med andra ord.

Energifylld och ansvarstagande
Vi tror att du kommer tillföra mycket energi på arbetsplatsen. Du spider glädje och goda idéer runt omkring dig och tenderar att alltid tänka positivt i olika situationer. Utmaningar och trassel i vardagen är du duktig på att bemöta och lösa. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

Personer som möter dig
Trots att du nyligen tagit examen så är du på det klara med hur du vill upplevas som tandsköterska och kollega. Patienter som möter dig tycker att du utstrålar en varm personlighet, som engagerat deltar i behandlingarna. Du uppfattas som en nyfiken person som intresserar dig för patienten, både på ett professionellt och personligt plan. Kollegor uppfattar dig som en samarbetsvillig person som arbetar prestigelöst, samtidigt som de ofta ser dig ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Dina dagar hos oss
Arbetsuppgifterna varierar och utökas i takt med att du växer och blir trygg i din roll. Arbetet innefattar de sedvanliga arbetsuppgifterna som tillkommer tandsköterskeyrket.

Din nya arbetsplats

Välkommen till vår ljusa och fräscha klinik mitt i Järna! Busshållplats och parkeringsmöjligheter finns precis utanför kliniken. Tågstationen ligger ett par minuters promenad från kliniken och hit tar du dig på en kvart med tåg från Gnesta och Södertälje. Här erbjuder vi både barn och vuxna komplett tandvård och vi samarbetar tätt med kliniken i Södertälje som även har helgöppet. Det är en god stämning oss kollegor emellan! Vi fikar tillsammans, springer lopp tillsammans, reser tillsammans och utövar vår yrkespassion tillsammans. Låter det intressant? Kom och var med!

Kort fakta om Distriktstandvården 
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 22 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.


SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!