Klinikansvarig Distriktstanvården Fridhemsplan

Om dig

Vi tror att du är positiv som person, och har en tendens att motivera och inspirera personer i din omgivning. Med tanke på att du besitter ledaregenskaper förväntar vi oss en god kommunikativ förmåga, ett sinne för problemlösning samt ett enormt driv. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och hungrar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi erbjuder alla en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas, du kan vara tandläkare, tandhygienist eller tandsköterska.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som nyfiken och driven till vår klinik vid Fridhemsplan. Du kommer att vara klinikansvarig vilket innebär att du leder det strategiska och kliniska arbetet. Du kommer i den operativa driften arbeta tillsammans med en assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Vi söker dig som har helhetssyn och är intresserad av ett spännande ledaruppdrag i en dynamisk och kunskapsintensiv miljö. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

Om kliniken

Kliniken ligger på Sankt Eriksgatan 24. Här arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med en tät sammanhållning. Kliniken har totalt fyra behandlingsrum. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård samt akuttandvård till både barn och vuxna. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot att välkomna en kollega till oss.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län och en på Åland. Samtliga kliniker erbjuder allmän-, estetisk- samt akuttandvård. Oavsett behov och förutsättningar är personer i alla åldrar välkomna till oss. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter att visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholm.

Vi ser fram emot din ansökan!