Klinikansvarig tandhygienist till Jordbro

Är du den vi söker?
Vi söker en nyfiken och ansvarsfull tandhygienist, gärna med god erfarenhet, till vår klinik i Jordbro. Du kommer även att axla rollen som klinikansvarig vilket innebär att du leder det operativa och administrativa arbetet på kliniken. Vi tror att du är positiv som person, och har en tendens att motivera och inspirera personer i din omgivning. Med tanke på att du besitter ledaregenskaper förväntar vi oss en god kommunikativ förmåga, ett sinne för problemlösning samt ett enormt driv. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och hungrar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. Du har höga ambitioner i din yrkesroll som tandhygienist, och strävar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. Du är omhändertagande och uppmärksam på patientens behov och önskemål. Vi erbjuder alla våra tandhygienister en utvecklande arbetsplats och ett individuellt utbildningsprogram. Vidare har vi ett aktivt nätverk där våra tandhygienister regelbundet träffas. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.
Dina arbetsuppgifter
Vi söker efter en nyfiken och driven tandhygienist till vår klinik i Jordbro. Du kommer även att vara klinikansvarig vilket innebär att du leder det strategiska och kliniska arbetet. Du kommer i den operativa driften arbeta tillsammans med en assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Vi söker dig som har helhetssyn och är intresserad av ett spännande ledaruppdrag i en dynamisk och kunskapsintensiv miljö. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du har tidigare goda erfarenheter av eget personalansvar.
Om kliniken
Kliniken i Jordbro är centralt belägen med kort promenad till bussar och pendeltåg. Vi har sex behandlingsrum där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. Vi remitterar också till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Samarbetet med våra kliniker i Handen och Nynäshamn bidrar till att vi kan erbjuda trygg och professionell tandvård för alla som bor och/eller arbetar söder om Stockholm.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa. Vi ser fram emot din ansökan!