Klinikansvarig tandläkare till Jordbro

Är du den vi söker?
Till vår härliga klinik i Jordbro söker vi efter en positiv och erfaren tandläkare som även är intresserad av att axla rollen som klinikansvarig. Du brinner för ditt jobb och har en tendens att motivera och inspirera personer i din omgivning. Med tanke på att du besitter ledaregenskaper förväntar vi oss en god kommunikativ förmåga, ett sinne för problemlösning samt ett stort driv. Du har höga ambitioner i din yrkesroll, och hungrar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet.

På Distriktstandvården kommer du dels arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan samt goda anställningsvillkor. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker efter en tandläkare till vår klinik i Jordbro. Du kommer även att vara klinikansvarig vilket innebär att du leder det strategiska och kliniska arbetet. Du kommer i den operativa driften arbeta tillsammans med en assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Vi söker dig som har helhetssyn och är intresserad av ett spännande ledaruppdrag i en dynamisk och kunskapsintensiv miljö. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du är tandläkare med ett brett odontologiskt kunnande och har tidigare goda erfarenheter av eget personalansvar.

Om kliniken
Kliniken i Jordbro är centralt belägen med kort promenad till bussar och pendeltåg. Vi har sex behandlingsrum där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor arbetar med tät sammanhållning. Vi bemöter våra patienter med hjärta och skicklighet. På kliniken erbjuder vi allmän-, estetiskt- och akuttandvård. Vi remitterar också till Distriktstandvårdens egna specialistklinik. Samarbetet med våra kliniker i Handen och Nynäshamn bidrar till att vi kan erbjuda trygg och professionell tandvård för alla som bor och/eller arbetar söder om Stockholm. 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården har 19 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 280 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa.

Vi hoppas att just du är den vi längtar efter att få välkomna till oss.

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp