Klinikansvarig till vår nya klinik i Barkarby

Klinikansvarig till vår nya klinik i Barkarby

Snart öppnar vi vår nya klinik i Barkarby! Vill du jobba som klinikansvarig? Under hösten 2023 öppnar vi en helt ny klinik i Barkarby! Vill du vara med och driva kliniken från start tillsammans med ett härligt tandvårdsteam? Vi söker dig som har en tandvårdsutbildning i form av tandsköterska, tandhygienist eller tandläkare och är sugen på något nytt!

Driv och gemenskap
Vi söker dig som är positiv, engagerad och brinner för ditt yrke, du är mål- och resultatorienterad samt tycker om utmaningar. Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen. Du har god människokännedom och en målsättning att skapa ett bra arbetsklimat som genererar en hög professionalism mot patienter och en god stämning i fikarummet.

Din kommunikation är tydlig och ödmjuk på samma gång. Du är duktig på att lyssna men även på att dela med dig av dina kunskaper och utveckla andra. Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Dina arbetsuppgifter
Som klinikansvarig leder du klinikens strategiska utveckling och bistår personalen i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av kliniken arbeta tillsammans med assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

Vad vi erbjuder

  • Goda arbets- och lönevillkor 
  • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
  • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
  • Individuell lönesättning och utbildningsplan. 
  • Goda möjligheter att klättra inom företaget. 
  • Årlig bonus 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 500 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 1 april 2023. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.