Klinikchef till specialistklinik på Gärdet

ÄR DU VÅR NÄSTA KLINIKCHEF?
Vi söker dig som är specialisttandläkare inom någon av de odontologiska specialiteterna och har ambitionen att driva och utveckla en av Stockholms största specialistkliniker.

Vi söker dig som är en starkt engagerad kliniker med den personliga egenskapen att vara mål- och resultatorienterad. Denna egenskap har du förmåga att i positiv anda förmedla till dina medarbetare.

Du blir en ambassadör för specialistklinikens tjänsteutbud till interna och externa remittenter och deras patienter. Du kommer också att vara ambassadör gentemot övriga intressenter som kontaktar Distriktstandvårdens specialisttandvård.

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen. Målsättningen är ett gott arbetsklimat som genererar en hög professionalism gentemot Distriktstandvårdens remittenter och patienter.

Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som klinikchef leder du specialistklinikens strategiska utveckling och bistår klinikansvarig i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av specialistkliniken arbeta tillsammans med klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp.

Som klinikchef har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.


OM KLINIKEN
Sedan 2016 driver vi en egen specialistklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi hanterar främst interna remisser från Distriktstandvården kliniker men även en del externa patienter remitteras till oss.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 22 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 14 juni 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen.