Klinikchef till Specialistkliniken

Vill du leda och utveckla en av Stockholms ledande specialistkliniker?
Vi söker dig som är tandläkare med specialistkompetens inom någon av de odontologiska specialiteterna och har ambitionen att driva och utveckla en av Stockholms ledande specialistkliniker. Vi söker dig som är mål- och resultatorienterad samt en hängiven kliniker. 

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen med focus på medarbetarna och deras utveckling. Målsättningen är ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen vilket  genererar en hög professionalism gentemot Distriktstandvårdens remittenter och patienter.

Du blir en ambassadör för specialistklinikens tjänsteutbud till interna och externa remittenter och deras patienter. Du kommer också att vara ambassadör gentemot övriga intressenter som kontaktar Distriktstandvårdens specialisttandvård.
Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap samt verksamhets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som klinikchef leder du specialistklinikens strategiska utveckling och bistår klinikansvarig i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av specialistkliniken arbeta tillsammans med klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikchef har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

VAD VI ERBJUDER
Du får en trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

VÄLKOMMEN TILL SPECIALISTKLINIKEN
Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93-95 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. 

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården är ett privatägt företag med 27 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

DU KAN KONTAKTA OSS DIREKT

Ibbe Gnem, VD
ibbe.gnem@distriktstandvarden.se
070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD
jan.lindqvist@distriktstandvarden.se
073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef
magdalena.sparf@distriktstandvarden.se
070-344 37 73

Eller skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig.