Noggrann ekonomiassistent som har nära till skratt!

ÄR DU DEN VI SÖKER?
I takt med att Distriktstandvården växer söker vi nu en ekonomiassistent till vår lilla men härliga ekonomiavdelning. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Du arbetar självständigt med eget ansvar för dina uppgifter och din tid. Tjänsten är stationerad på vårt kontor som ligger i Solna centrum. 

Vi söker dig som är detaljorienterad, organiserad och driven. Du är mån om att utföra dina arbetsuppgifter med gott resultat och duktig på att strukturera dina uppgifter så att de blir klara i tid. Som person är du positiv i din natur och har ett vänligt bemötande både mot kollegor och externa parter. Du är lyhörd och har lätt för att lära, samtidigt som du gärna delar med din av dina kunskaper med stor entusiasm.

Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. Vi utlovar även många skratt och ett stimulerande arbete.

ARBETSUPPGIFTER
Främst löpande bokföring. Arbetsuppgifter som faktura- och lönehantering samt övriga administrativa uppgifter kan tillkomma.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli det självklara tandvårdsvalet i Stockholms län. Bakom kulisserna arbetar vår administrativa enhet med allt från marknadsföring, IT och ekonomi. Med stort inflytande och självständighet kommer du tillsammans med dina ekonomikollegor att driva avdelningen framåt.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vårt ekonomiteam!