Nyfiken på något nytt? Vi välkomnar en tandhygienist till klinik i Uppsala

Distriktstandvården växer och söker sig nu utanför Stockholms läns gräns till Uppsala! Nu söker vi efter dig som är tandhygienist och vill anslutna dig till vårt team på Distriktstandvården Kungsängstorg i centrala Uppsala. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Är du nyfiken på oss, eller bara på jakt efter något nytt? Skicka in en ansökan så kan vi berätta vad vi kan erbjuda dig förutom ett tryggt anställningsavtal och trevliga kollegor!

BRINNER FÖR DITT ARBETE
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till Distriktstandvården Kungsängstorg. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.

Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar. Din närvaro och pedagogiska ådra tenderar att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga.


BLAND KOLLEGOR
Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandhygienist. Vi ser gärna att du tar egna initiativ och att flexibilitet präglar ditt sätt att arbeta.


DIN NYA ARBETSPLATS
Distriktstandvården har nyligen förvärvat en klinik på Hamnesplanaden i centrala Uppsala! Vi välkomnar dig som är tandhygienist att ansluta dig till vårt team! På klinikerna har vi möjlighet till fyra behandlingsrum och kommer med tiden att successivt att öppna upp dem. Vi erbjuder både barn- och vuxna allmän-, estetisk och akuttandvård. Vår specialistklinik i centrala Stockholm tar emot remisser vid behov av specialisttandvård. Hoppas att du är nyfiken på oss och känner att du är redo för en dynamisk organisation där möjligheterna är många! 


KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, två i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Våra 350 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 29 februari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!