Nyfiken på något nytt? Vi välkomnar en tandsköterska till klinik i Uppsala

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Det är iallafall vi! Därför har vi nyligen expanderat utanför Stockholms läns gränser och öppnat två kliniker i centrala Uppsala. Vi söker nu dig som är utbildad tandsköterska och vill hänga med från resans början. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker en tandsköterska till Distriktstandvården Kungsängstorg. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska.

Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.

DIN NYA ARBETSPLATS
Distriktstandvården har nyligen förvärvat en klinik på Hamnesplanaden i centrala Uppsala! Vi välkomnar dig som är tandsköterska att ansluta dig till vårt team! På klinikerna har vi möjlighet till fyra behandlingsrum och kommer med tiden att successivt att öppna upp dem. Vi erbjuder både barn- och vuxna allmän-, estetisk och akuttandvård. Vår specialistklinik i centrala Stockholm tar emot remisser vid behov av specialisttandvård. Hoppas att du är nyfiken på oss och känner att du är redo för en dynamisk organisation där möjligheterna är många!

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, två i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Våra 350 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 29 februari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!