Odontologiskt ansvarig för barn- och ungdomstandvård

Är du den vi söker?
Du som söker är allmäntandläkare med erfarenhet och intresse för barntandvård. Vi söker dig som motiveras av att skapa engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

I arbetssammanhang arbetar du strukturerat och är kvalitetsmedveten. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och en nyfikenhet på andra. Du är tydlig och pedagogisk när du ska förmedla din kunskap till andra. Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. 

Har du också ett intresse för utveckling inom ditt kvalitetsarbete kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

Arbetsuppgifter

I din roll som odontologiskt ansvarig för barntandvården kommer du att ha ansvar för att barntandvården (0 - 23 år) utförs enligt riktlinjerna beskrivna i:

1.      https://www.vardgivarguiden.se/barntandvard

2.       www.vardgivarguiden.se/globalassets/avtal-uppdrag/vardval-stockholm/allman-barn--och-ungdomstandvard/ffu_allman_barn-_och_ungdomstandvard_2019.pdf.

Du kommer även att ha till uppgift att bedriva kvalitetsarbete inom barntandvården och följa den odontologiska utvecklingen inom pedodonti. Till din uppgift hör att sprida kunskapen inom företaget.

Samarbetet med Distriktstandvårdens pedodontister och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet. Du kommer att ha ett nära samarbete med ledningen för Distriktstandvården och Odontologiskt ansvarige för vuxentandvården.

Tjänsten kombineras med klinisk tjänstgöring vid en av våra kliniker som passar båda parter.

Om Distriktstandvården 

Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål.
Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019!
Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till Distriktstandvården!