Ortodontiassistent/Tandsköterska med intresse för ortodonti till Specialistkliniken

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till vårt team på Specialistkliniken på Gärdet i Stockholm dit vi söker efter en utbildad ortodontiassistent eller en erfaren tandsköterska med intresse för ortodonti. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida kollega?

Skulle du beskriva dig som organiserad, positiv och självgående? Brukar du ta egna initiativ och köra på med gasen i botten för att bidra med goda resultat? I så fall ser vi dig som väldigt intressant för denna tjänst! Har du dessutom en naturlig fallenhet för både skriftlig och verbal kommunikation och vet värdet av tydlig information så kan detta vara mitt i prick!

Vi ser fram emot att få välkomna dig till vår Specialistklinik. Kliniken ligger på Gärdet i Stockholm city. Vi startar nu upp en helt ny ortodontiverksamhet, du kommer vara delaktig i utvecklingen och vara med och lägga grunden för Distriktstandvårdens nyöppnade ortodontiverksamhet. Du kommer att arbeta med en specialisttandläkare inom ortodonti varför vi ser det som grundläggande att du har ett genuint intresse inom området. Vi önskar att du har erfarenhet av ortodonti och tandreglering. En del administrativt arbete är ingår i tjänsten och vi ser gärna att du är både effektiv och noggrann på samma gång.

För att trivas i din nya roll tror vi att du gillar utmaningar, är stresstålig och lyhörd. Du är en klippa i behandlingsrummet och du tenderar att bidra med både odontologiska kunskaper, lugnande ord och kontroll över arbetsflödet. Om du är nyfiken och intresserad finns även utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid anställning.

Arbetsuppgifter

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrket tandsköterska kommer du tillbringa dagarna sida vid sida med en specialisttandläkare inom ortodonti. En del administrativt arbete ingår också.

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utvecklingsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdskedja med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag en av Sveriges största tandvårdskedjor.

Välkommen till Specialistkliniken

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93-95 på Gärdet i centrala Stockholm. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi tar emot både interna och externa remisser. Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län.

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 8 oktober 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.