Ortodontiassistent till Distriktstandvården

Distriktstandvården växer och utökar specialistverksamheten inom företaget med  en ortodontiverksamhet. Är du en engagerad och rutinerad ortodontiassistent som önskar vara en del av Distriktstandvårdens framtida ortodontiverksamhet tillsammans med oss och våra specialisttandläkare i ortodonti? Du arbetar på en eller fler kliniker i antingen norra, södra eller centrala Stockholms län. Skicka in din ansökan eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Arbetsuppgifter
Du arbetar tätt tillsammans med våra specialisttandläkare i ortodonti.

Dina främsta arbetsuppgifter är assistans, patientbehandling, röntgen, visst tandtekniskt arbete samt administration.

Kvalifikationer
Du är utbildad tandsköterska och önskvärt men ej ett krav är att du har en ortodontiassistentutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlighet, social kompetens och flexibilitet. Vidare ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga, samtidigt som självständigt arbete är utvecklade för dig och något du gillar.

Du är inspirerande i ditt sätt att arbeta för att alltid uppnå goda resultat och nöjda patienter. I behandlingsrummet är du engagerad och bidrar med stort patientomhändertagande och kvalitativt ortodontiskt arbete.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på en eller fler av våra 25 kliniker. Ange i din ansökan om du önskar arbeta i södra, centrala eller norra delen av Stockholms län. I tjänsten som ortodontiassistent ingår kliniskt arbete i nära samarbete med specialisttandläkare i ortodonti.  Du samarbetar med våra allmäntandvårdskliniker och vår specialistklinik på Gärdet i centrala Stockholm.

På Specialistkliniken har vi kompetens inom endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti och protetik. Företaget inrymmer även medicinsk tandvård och en narkosverksamhet, samt nischkompetenser inom bland annat bettfysiologi, protetik, endodonti och kirurgi.

Om Distriktstandvården 
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län, en klinik i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikation och samarbete fungerar
väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård, akuttandvård och specialisttandvård. Våra 350 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på!

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål. 
Tillträde efter överenskommelse.
Annan anställningsform kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan senast 29 februari 2020!
Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!