Parodontolog till Distriktstandvårdens specialistklinik på Gärdet

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du som söker är specialisttandläkare inom parodontologi eller kommer att examineras inom kort. Vi söker dig som motiveras av att skapa engagemang och delaktighet tillsammans med andra.

I arbetssammanhang arbetar du strukturerat och är kvalitetsmedveten. Som person är du självgående, har en god samarbetsförmåga och en nyfikenhet på andra. Du är tydlig och pedagogisk när du ska förmedla din kunskap till andra. 

 

Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. Har du också ett intresse för utveckling inom ditt specialistområde kan det här vara det perfekta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som övertandläkare i parodontologi kommer du att arbeta med remitterade patienter som i huvudsak remitterats internt från Distriktstandvårdens allmäntandvårdskliniker. Det förekommer även remisser från externa vårdgivare.

 

Som specialisttandläkare har du två huvuduppdrag inom Distriktstandvården. Förutom att arbeta med remitterade patienter kommer du att stödja Distriktstandvårdens allmäntandläkare i den odontologiska utveckling och ha ett mindre inslag av utbildning under ex. våra konferenser.

Samarbete med övriga specialister och allmäntandläkare är ett viktigt inslag i arbetet. I detta samarbete kommer du aktivt bygga upp specialiteten i parodontologi.

OM SPECIALISTKLINIKEN 

Sedan 2016 driver Distriktstandvården en egen specialistklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet i centrala Stockholm. Här utlovas trevlig stämning och givande kollegiala relationer. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena endodonti, käkkirurgi, parodontologi, pedodonti, protetik samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi ser det som en fördel om du vid behov, vill och kan utföra vissa behandlingar på övriga kliniker.

Tillsammans med Distriktstandvårdens övriga kliniker utgör Specialistkliniken en viktig del för att förbättra och upprätthålla den goda munhälsan i Stockholms län. Vi erbjuder alla våra tandläkare en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du får stor möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som kontinuerligt utvecklas.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården har 23 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en på Åland. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli det självklara tandvårdsvalet i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Vi arbetar på uppdrag av Stockholms läns landsting. Hela företaget sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

 

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Tillsvidareanställning, del- eller heltid efter eget önskemål. 

Tillträde efter överenskommelse.

Annan anställningsform kan diskuteras.

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 1 november 2019!

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

 

Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vår specialistklinik!