Pedodontist till specialistklinik

Om dig

Vi söker dig som har specialistkompetens i pedodonti, gärna med god erfarenhet och som vill driva och utveckla pedodontin tillsammans med oss. Du är nyfiken och driven, har höga ambitioner i din yrkesroll, hungrar efter individuell utveckling och att utveckla andra med stor ödmjukhet. Arbetsdagen Tjänsten innefattar utredning och behandling inom pedodontins hela behandlingspanorama. Samarbete med övriga specialister och allmän tandläkare är ett viktigt inslag i arbetet. På Distriktstandvården kommer du arbeta självständigt men även i team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.


Om Specialistkliniken Sedan 2016 driver vi en egen specialistklinik på Artillerigatan 93 på Gärdet i centrala Stockholm. Kliniken är helt nyrenoverad och har sex behandlingsrum, med möjlighet till ytterligare fyra behandlingsrum. Vi har specialisttandläkare i ämnesområdena protetik, parodontologi, odontologisk radiologi och dentoalveolär kirurgi samt nischtandläkare i dentoalveolär kirurgi. Vi ser det som en fördel om du vid behov vill och kan utföra vissa behandlingar på övriga kliniker.


Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har över 270 medarbetare fördelade på 18 tandvårdskliniker i Stockholms län samt en tandvårdsklinik på Åland. Vi strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Vi erbjuder tillgänglig och modern tandvård för alla behov. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus. Med hopp om en givande och rolig framtid tillsammans hälsar vi dig välkommen med din ansökan!