Positiv och driven klinikansvarig till natursköna Hallstavik

VILL DU BLI KLINIKANSVARIG?
Vi söker dig som har ambitionen att driva och utveckla en klinik som tillhör Stockholms ledande tandvårdskedja. Meriterande om du är tandläkare, men även annan klinisk tandvårdsutbildning kan vara av intresse. Tjänsten är på del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter! Vi lyssnar gärna till dina önskemål. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. Välkommen till en arbetsplats att trivas på!

Kliniken är belägen i Hallstavik som tillhör Norrtäljes kommun. Här finns både speedwayentusiaster, båtintresserade, turister och invånare med stark lokal förkärlek. 
Kliniken ligger mitt i centrum med närhet till både mataffärer, restauranger, skolor och butiker. Dessutom ett kort avstånd från sköna naturområden och havet. Buss från Norrtälje tar dig till Hallstavik på 50 minuter. Distriktstandvården har även en lägenhet i Hallstavik till ditt förfogande.

DRIV OCH GEMENSKAP
Vi söker dig som är en starkt engagerad kliniker med den personliga egenskapen att vara mål- och resultatorienterad. Denna egenskap har du förmåga att i positiv anda förmedla till dina medarbetare. Du är trygg i din yrkesroll och tenderar att inspirera och motivera människor du möter. 

Ditt ledarskap präglas av öppenhet, struktur och närvaro i personalgruppen. Målsättningen är ett gott arbetsklimat som genererar en hög professionalism mot patienter och en god stämning i fikarummet.

Din kommunikation är tydlig och ödmjuk på samma gång. Du är duktig på att lyssna men även på att dela med din av dina kunskaper och utveckla andra. Din ambition är att skapa en arbetsplats där alla trivs och känner sig delaktiga i verksamhetens tillväxt.

Meriterande är om du har tidigare välrenommerade erfarenheter av chefs- och ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som klinikansvarig leder du klinikens strategiska utveckling och bistår personalen i odontologiska frågor i den kliniska vardagen. Du kommer i den operativa driften av kliniken arbeta tillsammans med assisterande klinikansvarig och i det strategiska arbetet i nära samarbete med Distriktstandvårdens ledningsgrupp. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.


DIN NYA ARBETSPLATS - välkommen till natursköna Hallstavik!
Norr om Stockholm ligger denna mysiga ort med ett rikt friluftsliv med närhet till vatten och natur. Med drygt tre mil till Norrtälje har vi allt som behövs inom rimliga avstånd. 
Härifrån går direktbussar till Stockholm och du tar dig enkelt med bil både till Arlanda och Uppsala när andan faller på. Kliniken är mysig och vi har en tät sammanhållning i personalen. Våra patienter är väldigt lojala och vi arbetar med ett stort ansvar att upprätthålla den goda munhälsan i Hallstavik. Du som börjar hos oss har möjlighet att bo i en lägenhet som Distriktstandvården innehar. 

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 22 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.