Receptionist med tandsköterskeutbildning till vår klinik på Åsögatan

Receptionist med tandsköterskeutbildning till vår klinik på Åsögatan

Vill du jobba på en av landets största och snabbast växande tandvårdskedjor? Nu söker vi en receptionist till vår härliga klinik på Åsögatan.  Har du en naturlig fallenhet för service och trivs som bäst när tempot är högt och uppgifterna många? Skicka in din ansökan nu!

Tjänsten är en heltidstjänst och vi söker dig med en tandsköterskeutbildning i bagaget.   

Är du vår framtida kollega?
Till vår klinik på Åsögatan söker vi efter en positiv receptionist som brinner för service och har en god samarbetsförmåga. Du är driven i din yrkesroll, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut. Du har en naturlig fallenhet av att ha många bollar i luften. Vi ser att du är noga och strukturerad då våra patienter blir remitterade till oss och att vi har fått ett uppdrag som vi ska utföra professionellt.

Du är van att arbeta med Windows Office-paketet och är bekväm med datorer då arbetsuppgifterna är administrativa.

Det är meriterande om du har jobbat inom service och har erfarenhet av att hantera kunder eller patienter.

Arbetsuppgifter
Som receptionist får du patienter och besökare att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter är bland annat att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, fylla tidböckerna, säljinriktade uppgifter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet.

Anställningsvillkor

Heltid 

Lön efter överenskommelse.

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. På Distriktstandvården värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till.

Tjänsten är förlagd på vår klinik på Åsögatan. 

Skicka in din ansökan!
Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

  • Dra filer hit eller
    Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.