Receptionist till Distriktstandvårdens flaggskepp på Drottninggatan 65

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker en receptionist till vår centrala klinik på Drottninggatan 65. Vi har öppet 365 dagar om året samt kvällar och helger. Vi tror att tjänsten passar dig som är självgående, driven och flexibel. Att ta ansvar ligger i din natur, och du är av inställningen att allt går att lösa. Du är företagets ansikte utåt och representerar Distriktstandvården med excellent bemötande av patienter och besökare. Som person är du glad och hjälpsam. I ditt arbete uppskattar du ordning och reda, som du upprätthåller med struktur och rutiner. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet, t.ex. som hotellreceptionist.

 Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. Meriterade om du har klinisk tandvårdsutbildning, inget krav dock.


ARBETSUPPGIFTER

Receptionistrollen handlar främst om att ta hand om patienterna och besökarna. Ödmjukt och gladeligen får du patienterna och besökarna att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter består bland annat av att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c.

OM KLINIKEN

Vår klinik på Drottninggatan 65 är en av våra största kliniker, vårt så kallade flaggskepp. På denna ljusa och moderna klinik arbetar allmäntandläkare, nischtandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med tät sammanhållning. Vi erbjuder allmän-, estetisk- och akuttandvård till både barn och vuxna. Vi har ett tätt samarbete med vår specialistklinik på Gärdet. Patienter möts av en glad personal som alltid utför behandlingar med skicklighet och hjärta.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar på vår egen specialistklinik på Gärdet. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter att förbättra munhälsan hos befolkningen.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Tillsvidareanställning, del- eller heltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen till vår härliga klinik!