Receptionist till nyöppnad tandvårdsklinik i Solna centrum

Är du den vi söker?
Vi söker en receptionist till vår nyöppnade klinik i Solna centrum. Meriterade om du har klinisk tandvårdsutbildning, inget krav dock. Vi tror att tjänsten passar dig som är självgående och driven. Att ta ansvar ligger i din natur, och du är av inställningen att allt går att lösa. Du är företagets ansikte utåt och representerar Distriktstandvården med excellent bemötande av patienter och besökare. Som person är du glad och hjälpsam. I ditt arbete uppskattar du ordning och reda, som du upprätthåller med struktur och rutiner. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet, t.ex. som hotellreceptionist.

Du kommer till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. 

Är du redo för ett nytt, spännande arbete? Sök tjänsten idag!
 
Arbetsuppgifter 
Receptionistrollen handlar främst om att ta hand om patienterna och besökarna. Ödmjukt och gladeligen får du patienterna och besökarna att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter består bland annat av att hantera betalning samt övrig kassahantering, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c.

Om kliniken
Vi kommer öppna en ny klinik i Solna centrum under september. Kliniken är uppdelad i två plan, en nedervåning (väntrum och reception) och en övervåning (klinik och kontor). Det är till nedervåningen vi söker en glad och härlig person som kan välkomna våra patienter, samt ta hand om nyfikna besökare. Du kommer befinna dig i en spännande arbetsmiljö, med en interiör designad av professionella kreatörer. Tillsammans med tandvårdspersonalen och administrationsenheten bildar vi ett starkt team som gemensamt driver denna unika klinik framåt.

Om Distriktstandvården
Vi är Stockholms ledande tandvårdskedja med 21 kliniker i Stockholms län och en på Åland. Vi behandlar både barn och vuxna, och utför allt från allmäntandvård och akuttandvård till mer avancerade specialistbehandlingar på vår egna specialistklinik på Gärdet. På företaget arbetar drygt 300 personer som tillsammans strävar efter att förbättra munhälsan hos befolkningen.

Skicka in din ansökan idag, så kanske det blir just du som får arbeta på en av landets ledande tandvårdskedjor!