Receptionist till specialistklinik på Gärdet

Är du den vi söker?
Vi söker efter en ordningsam och energifylld receptionist till vår specialistklinik på Gärdet i Stockholm. Vårt önskemål är även att du är utbildad tandsköterska samt har erfarenhet av Opus som är vårt journalsystem. Eftersom receptionisten har en central roll på kliniken så tror vi att du är självgående, driven och uppmärksam. Du är inte rädd för att ta ansvar i olika kontexter, och din grundläggande inställning är att allt går att lösa.

Dina tidigare arbetsgivare har gett dig beröm för din organisationsförmåga och din höga ambitionsnivå, medan dina vänner snarare beskriver dig som en glad och varm person, som ofta leder gruppen i en diplomatisk anda.

Vi välkomnar dig till en dynamisk arbetsplats där du har möjlighet att påverka och förbättra verksamheten med nya tankar och idéer. Du får goda anställningsvillkor och ett tryggt anställningsavtal. 

Arbetsuppgifter 
Receptionistrollen handlar främst om att ta hand om patienterna och besökarna. Ödmjukt och gladeligen får du patienterna och besökarna att känna sig välkomna. Konkreta arbetsuppgifter består bland annat av att hantera betalning samt övrig kassahantering, ansvara för inkomna remisser, svara i telefon, svara på mejl, boka in tider åt patienter, ta emot leveranser, hantera post, hålla ordning i väntrummet et c. Flexibilitet och prestigelös inställning till varierande arbetsuppgifter är viktigt.


Om kliniken
Välkommen till Specialistkliniken! Här arbetar Distriktstandvårdens specialister under samma tak på en modern klinik på Gärdet i Stockholm. Vi har specialister inom käkkirurgi, endodonti, parodontologi, pedodonti och protetik. I nära anslutning till kliniken har vi även en allmäntandvårdsverksamhet. Här kan vi erbjuda patienten en komplett behandling, av både enklare och avancerad karaktär. För oss är det viktigt att bemöta patienten med stor dos skicklighet och hjärta. 


Om Distriktstandvården 
Distriktstandvården har 21 tandvårdskliniker i Stockholms län, inklusive vår egen specialistklinik på Gärdet. Vi är över 300 medarbetare som tillsammans strävar efter visionen att bli Stockholms självklara tandvårdskedja. Barn och vuxna är välkomna till våra varma och personliga kliniker där omhändertagande och trygghet står i fokus.

 

Är du redo för ett roligt arbete? Sök tjänsten idag så kanske just du blir vår efterlängtade receptionist!