Receptionistchef till Distriktstandvården

REDO FÖR EN ROLIG UTMANING?

Brinner du för service och kundbemötande? Faller det dig naturligt att leda och inspirera en grupp? Har du yrkeserfarenhet som chef/teamleader eller utvecklingsarbete inom reception eller telefonväxel? Då kan det vara just dig som vi söker till vår nya utannonserade tjänst som receptionistchef på Distriktstandvården! 

Vi är stolta över våra receptionister som varje dag gör ett fantastiskt arbete ute på klinikerna. Vi söker efter dig som kan ta tillvara på deras kompetens, kreativitet och service samt inspirera och utveckla våran ”telefonväxel” till att erbjuda den trevligaste och mest professionella upplevelsen inom tandvård med det gemensamma målet att alltid välkomna fler patienter.

Välkommen att skicka in din ansökan!

OM ROLLEN

Distriktstandvården har idag 28 kliniker i Stockholm och Uppsala och över 400 medarbetare. På varje klinik jobbar 1-3 fantastiska receptionister. Vi värderar deras arbete väldigt högt, de är viktiga medspelare ute på klinikerna. Nu önskar vi lyfta hela receptionistgruppen till nya dimensioner där vi har ännu tätare sammanhållning, där vi strävar efter gemensamma mål och visioner samt har en mer strukturerad vardag i receptionen. Vi tror och hoppas att en receptionistchef kan hjälpa oss dit och göra receptionistrollen på Distriktstandvården till ett ännu mer lärorikt, stimulerande och kul arbete!

Som receptionistchef jobbar du både i verksamheten och administrativt. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang, skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du ger förutsättningar för din arbetsgrupp att bibehålla goda relationer mellan varandra i receptionistgruppen, mellan kollegorna på kliniken samt mot patienterna. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. 

Du har planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Distriktstandvårdens koncept och värdegrunder. 

Förutom din arbetsgrupp med receptionister så arbetar du tätt ihop med ledningsgruppen, klinikansvariga på våra kliniker samt marknadschefen. Rollen kräver att du har lätt för att samarbeta, du är lyhörd samtidigt som du har erfarenhet och kompetens vilken gör att du driva och utveckla kundfrågor. Du är även kreativ och kan belysa områden/frågor/tillfällen som kan utveckla vårt kundbemötande

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltidstjänst.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

VAD VI ERBJUDER

Du får en trygg anställning med kollektivavtal samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Hos oss får du också en av marknadens bästa pensionsavsättningar. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Distriktstandvården är ett privatägt företag med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms ledande tandvårdskedja.

Du är stationerad på samtliga kliniker i hela Stockholms län och du kommer besöka alla kliniker med jämna mellanrum. Olika kliniker har olika behov och du stöttar både på plats och på distans. Huvudkontoret ligger i Solna centrum, där vi också har en klinik.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!