Redo för ett lyft i karriären? Kom och utveckla tandvården med oss!

REDO FÖR ETT LYFT I KARRIÄREN?

Vi söker dig som är tandläkare och känner dig redo för ett utökat ansvarsområde inom tandvård, kvalitetsutveckling, samt patientsäkerhet.Du som söker är allmäntandläkare med lång och gedigen erfarenhet. I arbetssammanhang arbetar du strukturerat, kvalitetsmedvetet och fokuserat. Du motiveras av att utveckla andra samt skapa engagemang och delaktighet i grupp.

Som person är du självgående, organiserad samt har en god samarbetsförmåga. Du är tydlig, pedagogisk och kreativ när du ska förmedla kunskap till andra. 

Du kommunicerar och behärskar det svenska språket väl både i tal och i skrift. Har du utöver detta också ett intresse för tandvårdsutvecklings-, kvalitetsarbetes- och utbildningsfrågor så är det här det perfekta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER

Din uppgift är att bedriva tandvårdsutvecklings- och kvalitetsutvecklingsfrågor samt följa den odontologiska utvecklingen i företaget. Du kommer att ha det odontologiska och radiologiska ansvaret för verksamheten samt jobba i nära samarbete med verksamhetschef och ledning då du kommer att ingå i Distriktstandvårdens strategiska ledningsgrupp. 

Samarbete med Distriktstandvårdens allmäntandläkare är ett viktigt inslag i ditt arbete och vi ser gärna att du deltar aktivt i den interna utbildningsverksamheten som finns i företaget i samarbete med företagets affärsutvecklare.

Vi ser gärna att tjänsten kombineras med klinisk tjänstgöring vid en av våra kliniker som passar båda parter.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 24 kliniker i Stockholms län, två i Uppsala och en på Åland. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Våra 400 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. 

Välkommen till en arbetsplats att trivas på.