Rekryterare till en av Sveriges största tandvårdskedjor

Vi söker dig som brinner för att hitta rätt match mellan människa och företag och att sätta människor i arbete samt älskar känslan av att göra faktisk skillnad! 

Har du erfarenhet av flera delar av rekryteringsprocessen, såsom urval, intervjuer och nätverkande? Är du nyfiken på att jobba som rekryterare på en av Sveriges största tandvårdskedjor? Då kan det vara dig vi söker.

Är du vår framtida kollega?

Som rekryterare på Distriktstandvården får du ett ombytligt uppdrag där du både har tryggheten i ett sammansvetsat team med våra klinikansvariga på hemmaplan och utmaningen i ett självständigt arbete med föränderlig uppdragslista. Du genomför hela rekryteringsprocesser självständigt och i samarbete med våra klinikansvariga, du är delaktig i alla delar av rekryteringsprocessen. Ständig förändring präglar även de organisationer du jobbar med och mot bakgrund av det kan du komma att rekrytera alla möjliga typer av tjänster, vi tror att det är just det du tycker är roligt!

Som rekryterare kommer du att arbeta med:

 • framtagning av kravprofil
 • annonsering
 • search
 • urval
 • intervjuer
 • kvalitetssäkring av kandidater med hjälp av olika tester
 • bygga relationer och nätverk

Kvalifikationer

För den här rollen behöver du:

 • En högskoleutbildning inom HR, personalvetenskap, eller liknande erfarenheter
 • Tidigare arbetat i en roll med helhetsansvar för rekryteringsprocessen
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med att rekrytera olika kompetenser och befattningar, samt på olika nivåer. Det är även meriterande om du har arbetat med rekrytering inom vårdbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi tror att du har en god förmåga att effektivt strukturera och driva ditt arbete framåt. Vi tror att du trivs i samarbete med andra men att du även gillar att arbetar självgående och självständigt.

Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder

Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vårat huvudkontor i Solna centrum. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!

Skicka in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan senast 15 november 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


Ansökningsformulär

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.