Resurstandhygienist till Distriktstandvården

Resurstandhygienist till Distriktstandvården

Vill du jobba på en landets ledande tandvårdskedjor? Nu söker vi efter en trygg och alert tandhygienist som kan tänka sig att arbeta vid behov på våra kliniker i norra Stockholm. Du kommer att vara en så kallad resurstandhygienist - en tillgång som kommer vara otroligt uppskattad av alla våra 500 medarbetare. Utöver lön så tillkommer en bonus på 10 000 kronor när du börjar din anställning hos oss! Välkommen med din ansökan!

Är du vår framtida resurstandhygienist?
Denna behovsanställning kräver att du är en flexibel och prestigelös tandhygienist.  Vidare ser vi gärna att du lätt för att anpassa dig och har god samarbetsförmåga. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk.

Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
En behovsanställning innebär att du är en tillgänglig resurs vid behov på våra kliniker. Behovet på klinikerna kan vara under både längre och kortare perioder. Klinikerna kan behöva förstärkning under tillfällig vakans, ökat patienttryck eller liknande. Vi tror att det här uppdraget är omväxlande, utmanande men också mycket stimulerande. Du kommer att vara en efterlängtad och uppskattad resurs på de kliniker som behöver din hjälp. 

Anställningsvillkor

 • Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
 • Tillträde efter överenskommelse.
 • Lön efter överenskommelse + 10 000 kronor vid anställningsstart.

Vad vi erbjuder

 • Goda arbets- och lönevillkor 
 • Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
 • En av marknadens bästa pensionsavsättningar
 • Individuell lönesättning och utbildningsplan. 
 • Goda möjligheter att klättra inom företaget. 
 • Årlig bonus 

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet. På Distriktstandvården värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till.

Skicka in din ansökan idag
Välkommen med din ansökan senast 30 september 2022. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Ansökningsformulär

 • Dra filer hit eller
  Godkända filtyper: doc, docx, odt, pdf, jpg, jpeg, png, txt, Max filstorlek: 20 MB, Max antal filer: 5.