Säljare med personalansvar till mobil tandvårdsenhet

Om dig
Vi utvecklar vår mobila tandvårdsverksamhet och söker nu efter person som ansvarar för personalen inom enheten, fördelar patienter/boenden till medarbetare på mobil tandvård, samt ansvarar för att utöka patientstocken och förvärva äldreboenden/servicehem. Som person tror vi att du uppskattar ett högt tempo och mycket ansvar. Du har en tendens att strategiskt samordna och delegera arbetsuppgifter. Vidare tycker du att det är stimulerande att arbeta självständigt och har inga problem med att leda en grupp med motivation och positivitet som ledord. Denna tjänst kräver en initiativrik person, som drivs av tanken på utmaningar och möjligheten att utveckla en väsentlig del av Distriktstandvården. Då mobil tandvård har intensiv kontakt med äldreboenden och vårdhem, så ser vi positivt om du arbetat med försäljning av tjänster i vårdrelaterade sammanhang. Meriterande är även yrkeserfarenhet och/eller utbildning inom vård och omsorg.


Din arbetsdag
Du kommer ha stort inflytande över dina egna arbetsuppgifter. Fokus ligger främst på sälj i form av kundkontakt med äldreboenden/sevicehem/vårdhem där du erbjuder hemtandvård utförd av Distriktstandvårdens professionella tandläkare och tandhygienister. Du ansvarar för fördelning av olika boenden till behandlarna inom verksamheten. Förutom detta innefattar ditt personalansvar att driva och engagera dina medarbetare, samt finnas där för att lösa eventuella praktiska eller funktionella bekymmer. Du styr således försäljningen och personalen med ambitionen att expandera, förbättra och utveckla den mobila tandvårdsenheten.


Om vår mobila tandvårdsenhet

Mobil tandvård utför behandlingar på plats där patienten bor. Med avancerad utrustning har vi möjlighet att utföra akuta åtgärder, undersökningar, munhälsobedömning, kariessanering, tandutdragning, protetik och kirurgi. Vi utför även munvårdsutbildning för vårdpersonal på boenden. Idag arbetar två tandläkarteam och fyra tandhygienister med mobil tandvård. Dessa team utgår från Sundbyberg eller Handen och ansvarar för Stockholms norra respektive södra län. Med stort hjärta och skicklighet utför vi behandlingar på äldre, samt personer med funktionsnedsättningar.


Om Distriktstandvården

Distriktstandvården har 18 tandvårdskliniker i Stockholms län, en på Åland, samt en mobil tandvårdsverksamhet. Över 270 medarbetare strävar tillsammans efter visionen att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Barn och vuxna är välkomna till oss. Vi arbetar aktivt och engagerat för en god munhälsa, oavsett behov eller förutsättningar.

Med hopp om att just du är den vi söker, önskar vi dig välkommen med din ansökan!