Snart öppnar vi i Norrtälje! Är du tandläkare och nyfiken på oss?

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Det är iallafall vi! Därför öppnar vi upp dörrarna till en helt ny klinik i Norrtälje i februari 2020! Till kliniken söker vi nu tandläkare som vill hänga med från resans början. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ERFAREN OCH EMPATISK
Vi tror att du kommer tillföra mycket kunskap på arbetsplatsen. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter och tenderar att både motivera och inspirera dina kollegor. I din yrkesroll eftersträvar du att professionellt behandla patienter oavsett besvär, samtidigt som du uppfattas som jordnära, ödmjuk och empatisk. Du har en naturlig fallenhet för att ta ansvar och arbetar med ambitionen att prestera goda resultat, i både små och stora uppgifter.

SJÄLVSTÄNDIG TEAM PLAYER
Hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och hjälpsam, vi arbetar självständigt när det krävs och tillsammans när det behövs. Du bör vara duktig på att fatta snabba beslut och ansvara för dina egna arbetsuppgifter.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du får möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och alltid arbeta på toppen av din kompetens. 

DIN NYA ARBETSPLATS
Just nu bygger vi kliniken som i februari öppnar dörrarna på Stora Brogatan i Norrtälje! Vi möjliggör för nio behandlingsrum som vi successivt kommer att öppna upp. Här kommer vi att välkomna både barn och vuxna för komplett allmäntandvård samt akuttandvård. Kliniken går i linje med Distriktstandvårdens nya interiörskoncept signerat arkitekt Peter Lundbergh. Teamet i Norrtälje kommer att ha ett tätt och givande samarbete med våra andra kliniker i Rimbo och Hallstavik. Hoppas att vi väckt din nyfikenhet och att vi hör från dig inom kort :-D

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2020! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!

Kontakta gärna oss så berättar vi mer!

Ibbe Gnem, VD
ibbe.gnem@distriktstandvarden.se
070-796 53 96

Jan Lindqvist, vVD
jan.lindqvist@distriktstandvarden.se
073-654 33 22

Magdalena Sparf, verksamhetschef
magdalena.sparf@distriktstandvarden.se
070-344 37 73

Ulla Johansson, klinikansvarig
ulla.johansson@distriktstandvarden.se
070-679 14 65