Snart öppnar vi i Norrtälje! Är du tandsköterska och nyfiken på oss?

På jakt efter ny arbetsmiljö och spännande uppdrag? Det är iallafall vi! Därför öppnar vi upp dörrarna till en helt ny klinik i Norrtälje i februari 2020! Till kliniken söker vi nu dig som är utbildad tandsköterska och vill hänga med från resans början. Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker en tandsköterska till vårt senaste tillskott i Norrtälje som öppnar i februari 2020. På kliniken arbetar du i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor. Vi söker dig som på ett professionellt sätt kan, och har erfarenhet av att, arbeta som tandsköterska.

Du som tandsköterska representerar Distriktstandvården med omtanke och service. Du har stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Flexibilitet och stresstålighet är något du bemästrar utan problem. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget. På kliniken har vi bred klinisk kompetens och ser alltid till att utföra jobb av hög kvalité.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandsköterska. Det viktigaste är en fungerande kommunikation och ett gott samarbete mellan dig och tandläkaren.


DIN NYA ARBETSPLATS
Just nu bygger vi kliniken som i februari öppnar dörrarna på Stora Brogatan i Norrtälje! Vi möjliggör för nio behandlingsrum som vi successivt kommer att öppna upp. Här kommer vi att välkomna både barn och vuxna för komplett allmäntandvård samt akuttandvård. Kliniken går i linje med Distriktstandvårdens nya interiörskoncept signerat arkitekt Peter Lundbergh. Teamet i Norrtälje kommer att ha ett tätt och givande samarbete med våra andra kliniker i Rimbo och Hallstavik. Hoppas att vi väckt din nyfikenhet och att vi hör från dig inom kort :-D


KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN
Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!
Välkommen med din ansökan senast 30 november 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!